♥ SANKT HANS – 2014 ♥

foto 1 (11)

foto (3)

foto 2 (12)

foto 4 (6)

foto 1 (10)

foto 3 (7)

foto 5 (5)

foto 2 (11)

 

 • Svar
  Louise
  den

  Hej Hamsa<3.
  Hvor ser i bare ud til at have hygget jer på Sankt Hans aften, ville ønske jeg kunne have fejret den med dig:). Forresten, mega gode billeder<3.
  Fra din nr. 1 fan..

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde Louise Michelle ;)!
   hvor er du bare sød! Det kunne være så hyggeligt at holde det med dig! Måske næste år? 😉 Kh. Hamsa

   • Svar
    Louise
    den

    Årh Hamsa, det ville være mig en ære<3.
    Du ved bare ikke hvor meget jeg ser op til dig!! Du hænger over alt på min væg. Jeg har endda fået lavet et nyt sæt sengetøj, hvor et billede af dig, er kommet på. Jeg har selv gået igennem en del psykisk, men du hjalp mig på rette kurs igen:). Du gav mig endda også mod til at springe ud, hvilket jeg kun har fået ros for- takket være dig. Du er og forbliver mit forbillede<3.

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     årh Louise Michelle <3 Du er så sød!

     • Louise
      den

      Tænk at jeg skriver med Hamsa Yassin!! Det er så vildt. Det er mit største ønske, der er gået i opfyldelse. Tak fordi du tog dig tid til at svare mig<3. Jeg elsker dig!!!

 • Svar
  Louise
  den

  Hej Hamsa<3.
  Hvor ser i bare ud til at have hygget jer på Sankt Hans aften, ville ønske jeg kunne have fejret den med dig:). Forresten, mega gode billeder<3.
  Fra din nr. 1 fan..

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej søde Louise Michelle ;)!
   hvor er du bare sød! Det kunne være så hyggeligt at holde det med dig! Måske næste år? 😉 Kh. Hamsa

   • Svar
    Louise
    den

    Årh Hamsa, det ville være mig en ære<3.
    Du ved bare ikke hvor meget jeg ser op til dig!! Du hænger over alt på min væg. Jeg har endda fået lavet et nyt sæt sengetøj, hvor et billede af dig, er kommet på. Jeg har selv gået igennem en del psykisk, men du hjalp mig på rette kurs igen:). Du gav mig endda også mod til at springe ud, hvilket jeg kun har fået ros for- takket være dig. Du er og forbliver mit forbillede<3.

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     årh Louise Michelle <3 Du er så sød!

     • Louise
      den

      Tænk at jeg skriver med Hamsa Yassin!! Det er så vildt. Det er mit største ønske, der er gået i opfyldelse. Tak fordi du tog dig tid til at svare mig<3. Jeg elsker dig!!!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.