♥ SMOOTHIE IS LIFESTYLE ♥

Hey Honeys <3

Ja, smoothie er et livstil for mig hvert fald og jeg elsker det! Her til morges lavet jeg selvfølgelig smoothie der det er længe siden jeg har lavet det. Vores maskine var gået i stykker og nu har vi sgu fået en ny igen! Det betyder at jeg kan kom igang med at lave mine lækre opskrifter igen. Det var faktisk super nemt, jeg køber bare disse bær tit. Men man kan få mange forskelig  slags og jeg er helt vild med hinbær og jordbær. Jeg har hørt at man skal kåre disse inden man skal bruge dem? Men det gør’ jeg altså ikke. Vasker dem lige hurtigt også blander jeg det op med bananer, soyamælk ( Naturli’ Soyadrik m/Calcium & Vanille Ø) det er super godt og sundt! Der kommer altid mit aller bedste tricks Udo’s Choice Ultimate Oil Blend som er det bedste olie til kroppen med en masse vitaminer som vi har brug for dagligt. Og lidt vaniljesukker vil være perfekt! Ellers kan man selv finde sine egen idéer hensyn til hvad man vil putte i. Held og lykke! XX HAMSA.

 • Svar
  CecilieMachon
  den

  ELSKER DIN BLOG
  ELSKER SMOOTHIE
  ELSKER JA …. HÆHÆ ❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   hvor er du sød! Tak søde 🙂 <3

 • Svar
  Nanna Besand
  den

  Jeg elsker din blog så meget! Min veninde jeg har lige lavet en smother magen til din, og den smager fantastisk! ❤❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak søde! Sødt af dig 🙂 <3

 • Svar
  Nette
  den

  Det ser bare så voldlækkert ud!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak miss <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

♥ SMOOTHIE IS LIFESTYLE ♥

Hey Honeys <3

Ja, smoothie er et livstil for mig hvert fald og jeg elsker det! Her til morges lavet jeg selvfølgelig smoothie der det er længe siden jeg har lavet det. Vores maskine var gået i stykker og nu har vi sgu fået en ny igen! Det betyder at jeg kan kom igang med at lave mine lækre opskrifter igen. Det var faktisk super nemt, jeg køber bare disse bær tit. Men man kan få mange forskelig  slags og jeg er helt vild med hinbær og jordbær. Jeg har hørt at man skal kåre disse inden man skal bruge dem? Men det gør’ jeg altså ikke. Vasker dem lige hurtigt også blander jeg det op med bananer, soyamælk ( Naturli’ Soyadrik m/Calcium & Vanille Ø) det er super godt og sundt! Der kommer altid mit aller bedste tricks Udo’s Choice Ultimate Oil Blend som er det bedste olie til kroppen med en masse vitaminer som vi har brug for dagligt. Og lidt vaniljesukker vil være perfekt! Ellers kan man selv finde sine egen idéer hensyn til hvad man vil putte i. Held og lykke! XX HAMSA.

 • Svar
  CecilieMachon
  den

  ELSKER DIN BLOG
  ELSKER SMOOTHIE
  ELSKER JA …. HÆHÆ ❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   hvor er du sød! Tak søde 🙂 <3

 • Svar
  CecilieMachon
  den

  ELSKER DIN BLOG
  ELSKER SMOOTHIE
  ELSKER JA …. HÆHÆ ❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   hvor er du sød! Tak søde 🙂 <3

 • Svar
  Nanna Besand
  den

  Jeg elsker din blog så meget! Min veninde jeg har lige lavet en smother magen til din, og den smager fantastisk! ❤❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak søde! Sødt af dig 🙂 <3

 • Svar
  Nanna Besand
  den

  Jeg elsker din blog så meget! Min veninde jeg har lige lavet en smother magen til din, og den smager fantastisk! ❤❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak søde! Sødt af dig 🙂 <3

 • Svar
  Nette
  den

  Det ser bare så voldlækkert ud!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak miss <3

 • Svar
  Nette
  den

  Det ser bare så voldlækkert ud!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak miss <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.