♡ HVAD SYNES JEG OM ANASTASIA’S PRODUKTER..?

8. juni 2016

Indeholder affiliate links

Hey Loves! Jeg har talt meget om Anastasia Beverly Hills herinde på bloggen og også på YouTube. I kan bare søge på mærket herinde. Jeg vil gerne dele min mening om hendes Contour Kit (alle tre) i pudder form, de to nye Glow Kit & That Glow + Contour Cream Kit. Jeg håber, i kan bruge det til noget, for som i allerede ved, så er jeg meget fan!



SHOP HER: Contour KitHER. / Contour Kit – Medium To Tan HER. / Contour Kit – Tan To Deep HER.


Jeg bruger dem alle tre, så i må undskylde, at de er lidt beskidte.. Det vigtigste for mig, når jeg bruger makeup, er at produktet er pigmenteret, da jeg er dark skinned og generelt bare fortækker, at produkter er pigmenerede! Jeg bruger #banana fra Contour Kittet under øjnene, som fungere meget godt for mig. De andre farver bruger jeg mest til under øjenbrynet og på næsen, for enten at highligte eller til contouring ved næsen. Medium To Tan bruger jeg mest som et bronzer kit. Farvene er meget varme og det, passer perfekt til et sunkissed look især her til sommer. De kan også bruges som øjenskygge (i ved at jeg ikke bruger øjenskygge) og har læst, at mange andre boggere bruger det sådan. For tiden bruger jeg aller mest Tan To Deep, da den passer perfekt til mørk hud. Jeg bruger også den orange farve som blush, da den varmer ens kinder op. I like it! Der kommer også et indlæg om That Glow & Glow Kit meget snart..



CONTOUR KIT – TAN TO DEEP / HERCONTOUR CREAM KIT – DEEP / HER. x


 Jeg har faktisk lavet en hel video, hvor jeg tester hendes Cream Contour Kit første gang jeg afprøvede den! Se videoen lige her. Jeg bruger den ikke altid, men i perioder går jeg all in med cream produkter haha! Jeg vil sige, at de er meget ‘tunge’ i konsistensen, så jeg bruger et beauty hack, som er, at jeg noget ansigts-olie og dyppet et par dråber i, og så virker det helt, som jeg vil have det til. Super nemt at blende ud og jeg synes, de er alle pengene værd. Jeg er super glad for dem alle, selvom jeg ikke har købt dem alle sammen selv. Jeg mistede faktisk to af paletterne engang og sparede op til dem igen. Hvis i har dem – hvad synes i så..?

  • Svar
    ANASTASIA BEVERLY HILLS - GLOW KIT | Hamsa Yassin
    20. juni 2016 at 17:00

    […] Sweeeties! I sidste uge bloggede jeg om Anastasia’s Contour Kit + cream paletten (læs om dem lige her). Jeg lovede at vende tilbage med, hvad jeg synes om #Thatglow og #Gleam, som jeg også benytter […]

Skriv en kommentar