5 TING SOM JEG ENTEN ELSKER & HADER VED MIG SELV..

(HUSK AT SE THE BODY SHOP HAUL -VIDEO, SOM ER INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL NU..!)

JEG HADER: 1. Jeg hader, at jeg nogen gange skal være, SÅ hysterisk! 2. Jeg hader, at jeg er så stædig! 3. Jeg hader, at nogen altid tror, at de kan bestemme over mig! 4. Jeg hader, at jeg næsten aldrig kan tilgiv! 5. Jeg hader, at jeg tror at alle mennesker er nogle svin! (Næsten)

JEG ELSKER: 1. Jeg elsker, at jeg bare kan være mig selv! 2. Jeg elsker, at jeg altid lytter til mine nære! 3. Jeg elsker, at jeg har ADHD! 4. Jeg elsker, at jeg tror på mine drømme, og de altid bliver opfyldt! 5. Jeg elsker, at jeg lever blogge-livet!

 • Svar
  Naja Axholm
  den

  det godt du både kan finde rigtig gode og dårlige ting <3 ingen er perfekte husk det! <3

 • Svar
  Naja Axholm
  den

  det godt du både kan finde rigtig gode og dårlige ting <3 ingen er perfekte husk det! <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.