ADMIRABLE WHITE NET JERSEY ⋆ FROM GALACI (RABATKODE 15 %)

Hvad synes i om min nye admirable white net jersey fra GALACI? Jeg er så glad for den virkelig! Og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal ha’ tøj derfra. De har været så søde at vil gi’ alle min søde læsere en rabatkode til deres WEBSHOP på 15% til alle deres produkter Rabatkoden er: (HAMSA) Så husk at benytte det! Måske til en julegave? Jeg er super glad for dén! De har tit rabatter på deres facebook-site HER. Gi’ et like og følg med! xx.

 • Svar
  Funda
  den

  Rabat:O alletiders!!:D hvor lang tid varer koden ??? 🙂 <3 og piisse flot bluse 😉

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ved det ikke! køber du noget?? 😀

 • Svar
  Funda
  den

  Rabat:O alletiders!!:D hvor lang tid varer koden ??? 🙂 <3 og piisse flot bluse 😉

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ved det ikke! køber du noget?? 😀

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.