All I Want For Christmas // Søndags Update

 

 

Jeg har sovet alt for længe idag! Alt for længe!! Men det trangt jeg virkelig også til efter disse to lange uger uden rigtig noget søvn. Jeg håber bare at jeg kan sove i nat så! Det jo søndag og dér nemlig kun 2 dage til juleaften and i know.. Det regner og regner… Så det kaldes ” julen 2013 den våde” haha, Jeg har hygge mig med julepynt og lækkerier. Sund dessert jeg fik lavet mig her i aftes! Skriver lige opskriften på  under billed her på bloggen. Jeg træner ikke så meget her i juleferien og det man må bestemt godt! I det nye år skal dér bare sættes igang og jeg glæder mig sådan til at træne amok igen. No pain No again! Jeg ser lige ” The hoilday ” på TV3 lige nu og hygger.. Så ha’ en dejlig aften og hyg jer! xx

 

foto 1 (19)

 

foto 2 (15)

 

Består af: Banan // Mango // Melon // Smeltede Chokolade! Mhm det smager så godt! Prøv det.

foto 3 (10)

foto 2 (16)

Lidt slik skulle dér også være plads til.. Hehe!

foto 3 (9)

 • Svar
  Funda
  den

  Skal sku prøves !! :O
  Skal du drikke til nytår ?? 😀 <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Nej skal ikke drikke nytårs aften! Jo Børne champagne!!! :’) Hvad med dig?
   Og prøv den!

   • Svar
    Funda
    den

    Børne champagne ;D klogt ;D
    -MIG DRIKKE :O !! Nej ;D

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Hahahhahah! Man ved aldrig 😀

     • Funda
      den

      HAHAHAH ;D

     • Hamsa Yassin
      Hamsa Yassin
      den

      ha’ en dejlig aften <3

 • Svar
  Funda
  den

  Skal sku prøves !! :O
  Skal du drikke til nytår ?? 😀 <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Nej skal ikke drikke nytårs aften! Jo Børne champagne!!! :’) Hvad med dig?
   Og prøv den!

   • Svar
    Funda
    den

    Børne champagne ;D klogt ;D
    -MIG DRIKKE :O !! Nej ;D

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Hahahhahah! Man ved aldrig 😀

     • Funda
      den

      HAHAHAH ;D

     • Hamsa Yassin
      Hamsa Yassin
      den

      ha’ en dejlig aften <3

 • Svar
  All I Want For Christmas // Søndags Update · Selected Bloggers
  den

  […] Jeg har sovet alt for længe idag! Alt for længe!! Men det trangt jeg virkelig også til efter disse to lange uger uden rigtig noget søvn. Jeg håber bare at jeg kan sove i nat så! Det jo søndag og dér nemlig kun 2 dage til juleaften and i know.. Det regner og regner… Så det kaldes ” julen 2013 den våde” haha, Jeg har hygge mig med julepynt og lækkerier. Sund dessert jeg fik lavet mig her i aftes! Skriver lige opskriften på under billed her på bloggen. Jeg træner ikke så meget her i juleferien …read more […]

 • Svar
  All I Want For Christmas // Søndags Update · Selected Bloggers
  den

  […] Jeg har sovet alt for længe idag! Alt for længe!! Men det trangt jeg virkelig også til efter disse to lange uger uden rigtig noget søvn. Jeg håber bare at jeg kan sove i nat så! Det jo søndag og dér nemlig kun 2 dage til juleaften and i know.. Det regner og regner… Så det kaldes ” julen 2013 den våde” haha, Jeg har hygge mig med julepynt og lækkerier. Sund dessert jeg fik lavet mig her i aftes! Skriver lige opskriften på under billed her på bloggen. Jeg træner ikke så meget her i juleferien …read more […]

 • Svar
  Amir
  den

  Tak og respekt til dig med vægttab bliv endelig ved

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak søde <3

 • Svar
  Amir
  den

  Tak og respekt til dig med vægttab bliv endelig ved

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak søde <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.