AV AV AV AV AV…?!

Jeg har haft den værste nat længe! Min ryg gjorde så ondt! Av! Dog er den bedre i dag.. Min ryg er åbenbart 90% skæv og jeg er helt stiv i kroppen.. Oveni at jeg bare havde troede at jeg havde hold i ryggen! Jeg fik kigget på det og løsnet det op (det gjorde pænt ondt!!) Nu skal jeg lave en masse øvelser til i morgen og så bliver der kiggede på det igen. Jeg har været ude at gå, troede seriøst at jeg ikke ville kunne rejse mig de næste par dage! Det går bedre med ryggen lige nu.. Ingen træning i dag, hvilket jeg bare har haft set frem til.. Glæder mig til at det snart går over!

{ HUSK AT SE MIN NYESTE VIDEO PÅ YOUTUBE – HER }

 • Svar
  frederikke
  den

  Hvor det syndt for dig søde Hamsa det fortjener du slet ikke♥

 • Svar
  frederikke
  den

  Hvor det syndt for dig søde Hamsa det fortjener du slet ikke♥

 • Svar
  Anne-Mette
  den

  Øv sødeste!! Det må ikke være rart for dig:/. Håber snart, at ryggen får det bedre<3.

 • Svar
  Anne-Mette
  den

  Øv sødeste!! Det må ikke være rart for dig:/. Håber snart, at ryggen får det bedre<3.

 • Svar
  Anni
  den

  Av, av av.. Det lyder ikke godt:(. Har du slået din ryg eller noget?

 • Svar
  Anni
  den

  Av, av av.. Det lyder ikke godt:(. Har du slået din ryg eller noget?

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.