BEAUTY / HÅNDBOLD / AND THE WEEKEND

Hey Honeys!

Update/weekend: Tid til at skrive weekenden ud og jeg har virkelig nydt den! Glæder mig sådan til at komme igang med træning imorgen, jeg er så klar! Tja, det øv at Danmark tabt i aftes? Jeg synes stadig at de skal være stolte over at de fik en anden plads! Tillykke til Frankrig! Det var velfortjent og de spillet såååå godt! Jeg har selv gået til håndbold engang.. Loong time! Men jeg synes stadig at det er hyggeligt at se med nogle gange. Mens kampen kørte på tv spist jeg durum med Sine ( puha) Men man må godt når Danmark spiller finale ikke? Hehe.. Men imorgen skal dér trænes så det går nok. Jeg glæder mig så meget til fredag! Jeg skal nemlig til København the city! Dét bliver endnu en rejse med en masse eventyr ( jeg updater meget når jeg er dérover) Så det glæder jeg mig til! Efter kampen presset jeg vasketøjet i vaskemaskinen og gik amok med regningøen herhjemme! Jeg elsker bare når min lejlighed skinner! Og at man kan sove i nyt sengetøj. I need this one!

   foto 2 (6)

Ham dér Nikola Karabatic fra det Franske landshold er der lidt flot!! Hehe…

foto 1 (7)

foto 2 (7)

Vasketøj……

foto 5 (1)Jeg fik også  renset hud! Jeg elsker seriøst mine nye produkter fra: quaorganic ( så luksus) !!

foto 3 (3)

foto 4 (2)

Hvis i gerne vil vide mere om disse rense- produkter har jeg allerede lavet et indlæg ( HER – INDLÆG )

Sov dejligt! Glæder mig til at blogge en masse nyt i den kommende uge. XO

 • Svar
  Funda
  den

  Lige præcis omg folk skrev bar’ alt muligt på deres vægge at de var flov over at være dansker og jeg ved ikke hvad , HVAD FUCK! “tænkte jeg” ;D

  Altså, ja håndbold er spændene, men at man flover sig over sin nationalitet pga det? Det langt ude :O

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja men folk nu til dags 😉 De vil bare ha’ opmærksomhed! Som om at de kan spille håndbold 😀

   • Svar
    Funda
    den

    Lige præcis!

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     du så klog 😛 hahahahaha lebbe funda <3

     • Funda
      den

      Haha lige hvad jeg er bøsse Hamsa XD<3

 • Svar
  Funda
  den

  Lige præcis omg folk skrev bar’ alt muligt på deres vægge at de var flov over at være dansker og jeg ved ikke hvad , HVAD FUCK! “tænkte jeg” ;D

  Altså, ja håndbold er spændene, men at man flover sig over sin nationalitet pga det? Det langt ude :O

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja men folk nu til dags 😉 De vil bare ha’ opmærksomhed! Som om at de kan spille håndbold 😀

   • Svar
    Funda
    den

    Lige præcis!

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     du så klog 😛 hahahahaha lebbe funda <3

     • Funda
      den

      Haha lige hvad jeg er bøsse Hamsa XD<3

 • Svar
  BEAUTY / HÅNDBOLD / AND THE WEEKEND · Selected Bloggers
  den

  […] Update/weekend: Tid til at skrive weekenden ud og jeg har virkelig nydt den! Glæder mig sådan til at komme igang med træning imorgen, jeg er så klar! Tja, det øv at Danmark tabt i aftes? Jeg synes stadig at de skal være stolte over at de fik en anden plads! Tillykke til Frankrig! Det var velfortjent og de spillet såååå godt! Jeg har selv gået til håndbold engang.. Loong time! Men jeg synes stadig at det er hyggeligt at se med nogle gange. Mens kampen kørte på tv spist jeg durum med Sine ( puha) Men man må godt …read more […]

 • Svar
  BEAUTY / HÅNDBOLD / AND THE WEEKEND · Selected Bloggers
  den

  […] Update/weekend: Tid til at skrive weekenden ud og jeg har virkelig nydt den! Glæder mig sådan til at komme igang med træning imorgen, jeg er så klar! Tja, det øv at Danmark tabt i aftes? Jeg synes stadig at de skal være stolte over at de fik en anden plads! Tillykke til Frankrig! Det var velfortjent og de spillet såååå godt! Jeg har selv gået til håndbold engang.. Loong time! Men jeg synes stadig at det er hyggeligt at se med nogle gange. Mens kampen kørte på tv spist jeg durum med Sine ( puha) Men man må godt …read more […]

 • Svar
  Lonnie Hvidkjær
  den

  Er fandme stadig stolt af Danmark! 🙂

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   wuhuuu 🙂 <3

 • Svar
  Lonnie Hvidkjær
  den

  Er fandme stadig stolt af Danmark! 🙂

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   wuhuuu 🙂 <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.