BIG NEWS!! ER BLEVET *PREMIUM BLOGGER HOS // SELECTEDBLOGGERS.DK

 

SÅ KAN JEG ENDELIG SKRIVE OM DET! DET ER SÅ STORT FOR MIG!

♛   ♛   ♛   ♛   ♛   ♛

Som jeg nævnt her igår at jeg havde et kæmpe nyhed og her er den så. Jeg blevet en del af JACKIE NAVARRO team! Som er et blog-site hvor andre kendte mennesker blogger! I  kan se dém som blogger der nu: HER. Kender dem ikke personligt – men jeg glæder mig ekstrem meget til at møde dem alle. Min blog er stadig denne  her – Men den er bare blevet rykket hos  SELECTEDBLOGGERS.DK – Tjek det lige ud og kig rundt. Mine opslag og indlæg vil være dérinde fra nu af. Jeg er overlykkelig over at jeg har fået denne mulighed og er så glad altså! Endnu et kæmpe drøm som er opnået. Glæder mig til at poste en masse derfra og fortælle en masse om det.. Husk og følg deres facebook side: HER. xx – Ha’ en dejlig Tirsdag.

body_bg

 • Svar
  Funda
  den

  Stoooort tillykke <3 så glad fra dine vejne Hamsa <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak mus <3

 • Svar
  Funda
  den

  Stoooort tillykke <3 så glad fra dine vejne Hamsa <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak mus <3

 • Svar
  emilie
  den

  tillykke søde! 🙂 du fortjener 1000% <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak sødeste <3

 • Svar
  emilie
  den

  tillykke søde! 🙂 du fortjener 1000% <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak sødeste <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

BIG NEWS!! ER BLEVET *PREMIUM BLOGGER HOS // SELECTEDBLOGGERS.DK

 

SÅ KAN JEG ENDELIG SKRIVE OM DET! DET ER SÅ STORT FOR MIG!

♛   ♛   ♛   ♛   ♛   ♛

Som jeg nævnt her igår at jeg havde et kæmpe nyhed og her er den så. Jeg blevet en del af JACKIE NAVARRO team! Som er et blog-site hvor andre kendte mennesker blogger! I  kan se dém som blogger der nu: HER. Kender dem ikke personligt – men jeg glæder mig ekstrem meget til at møde dem alle. Min blog er stadig denne  her – Men den er bare blevet rykket hos  SELECTEDBLOGGERS.DK – Tjek det lige ud og kig rundt. Mine opslag og indlæg vil være dérinde fra nu af. Jeg er overlykkelig over at jeg har fået denne mulighed og er så glad altså! Endnu et kæmpe drøm som er opnået. Glæder mig til at poste en masse derfra og fortælle en masse om det.. Husk og følg deres facebook side: HER. xx – Ha’ en dejlig Tirsdag.

body_bg

 • Svar
  Funda
  den

  Stoooort tillykke <3 så glad fra dine vejne Hamsa <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak mus <3

 • Svar
  emilie
  den

  tillykke søde! 🙂 du fortjener 1000% <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tusind tak sødeste <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.