BLANDET ONSDAG // JEG ER GLAD!

Hey Honeys!

Update time // Fra dagen idag: Den har været umærket! Jeg stadig træt og har svært ved at falde i søvn.. Jeg fik en tid hos lægen og skal ind og se om jeg skal længere op på medicin for mit ADHD (hvis i ikke vist det) Mit ADHD er en af de typer som ikke kan falde til ro.. Når ja? Har jo min kugledyne men om jeg husker og bruge den? Nej! Det så dumt af mig.. Men har dog  fundet dén frem nu! Så i aften / nat skal jeg bruge den! Ellers har jeg hygge mig, og fået noget godt mad udefra ( kylling/co) Så det er sundt nok! Hehe.. Michelle og jeg har været ude og gå og vi skulle da lige forbi fakta! PEPSI MAX til 10 kroner! Hehe og skal bestemt til at falde ned på det… Jeg drikker alt for meget af det fortiden. Jeg vil hop i bad og tænd noget lys.. Glæder mig allerede til endnu en ny dag imorgen! Ha’ det dejligt så længe og sov godt. xx

foto (11)

 • Svar
  Amir
  den

  Dejligt hamsa vil du ikke følge mig på instagram jeg hedder SULTANOFCANDY please follow me

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hehe 🙂 Jeg følgere kun dem jeg kender til.. Svare dog altid 😉

 • Svar
  Amir
  den

  Dejligt hamsa vil du ikke følge mig på instagram jeg hedder SULTANOFCANDY please follow me

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hehe 🙂 Jeg følgere kun dem jeg kender til.. Svare dog altid 😉

 • Svar
  Funda
  den

  Elsker onsdage!! Eneste dag eg for fri klokken 12 :’)
  Skal du ikke se believe i morgen :O

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Nej mussie. Skal ind og se den første til d. 2 jan med en veninde :*
   og os mig! tæt på weekend <3 :O 😀

   • Svar
    Funda
    den

    Nåerh Hehehe <3 hygge skal ind og se den i morgen premieren !!:O
    Glæder miiig!!:D

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     HSUK OG SKRIV HVORDAN DEN ER SÅ!!! 🙂

 • Svar
  Funda
  den

  Elsker onsdage!! Eneste dag eg for fri klokken 12 :’)
  Skal du ikke se believe i morgen :O

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Nej mussie. Skal ind og se den første til d. 2 jan med en veninde :*
   og os mig! tæt på weekend <3 :O 😀

   • Svar
    Funda
    den

    Nåerh Hehehe <3 hygge skal ind og se den i morgen premieren !!:O
    Glæder miiig!!:D

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     HSUK OG SKRIV HVORDAN DEN ER SÅ!!! 🙂

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.