CHANTI ♥ ( DE BEDSTE SMYKKER )

Hej bloggen!

Jeg havde i weekenden bestilt mine nye smykker fra CHANTI – Som i nok ved får jeg, tit smykker derfra, dér jeg virkelig elsker deres site! Og de altid så søde og hjælpsomme, så forstår sgu godt, at de er Danmarks aller største smykke-site!  Wuhu!! Når, men jeg bestil 4  af  Kirsten Dyrum ringe ( som er købt af Chanti ) Bare i sølv denne omgang! Også bestilt jeg også, et kæde med min bedstevenindes navn på LUISE – Kan i se det igennem billed? Hun betyder utrolig meget for mig og derfor kan jeg nu gå rundt med hendes navn altid.

Du finder disse ringe her: 1. HER / 2 .HER / 3 .HER / 4. HER.

foto 5

foto 4 (2)

ELSKER MIT NYE ARMBÅNDKÆDE! Den betyder allerede så meget for mig, dér mit aller bedstevenindes navn står derpå. Kan findes lige HER.

foto 2 (1)

foto 3 (4)

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Wowow de ser lækre ud<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Synes du?? Er virkelig også blevet glad for dem <3 😀

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Wowow de ser lækre ud<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Synes du?? Er virkelig også blevet glad for dem <3 😀

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.