CRAZY IN LOVE.. ( UPDATE )

Hej bloggen.

Mhm.. Sidder lige og drikker mit yndlings smoothie og surfer rundt på nettet. Hm, det jo weekend!! Jeg skal bare slap af og nyde mig selv! Jeg er stadig ikke helt rask, og jeg kan virkelig mærke det på kroppen… Jeg har ikke fået trænet de sidste 3 dage nu?! Og har bare spist slik og slappe af.. Men det må man også når man er syg ikke??? Hehe! Hvis jeg ikke kan magte at træne idag, må de blive imorgen! Jeg vil ikke være mere syg af det og jeg hader virkelig at være syg! Årh! Men ellers går det godt herover, jeg faktisk glad og føler at jeg er  Crazy in love!  Jeg skal handle ind senere og har stadig ikke fundet bud på aftensmaden?? Help me?? Ses senere!

foto 1

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Ej god bedring, er du stadig syg?:(<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Lidt søde 🙁 Håber at det går over! <3

   • Svar
    Tina Jensen
    den

    Håber jeg også snart<3

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Ej god bedring, er du stadig syg?:(<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Lidt søde 🙁 Håber at det går over! <3

   • Svar
    Tina Jensen
    den

    Håber jeg også snart<3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Tak søde!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.