DAGEN IDAG..! FREDAG D. 21/11 (UPDATE)

Hej bloggen! Så er det blevet weekend igen! Puha..Er det bare mig eller flyver tiden bare afsted fortiden..? Jeg startet i morges ude ved Flex Fitness Holstebro, and yes så er vi igang igen! Nu skal det sidste bare væk og jeg skal træne næsten hverdag nu.. Kommer til at blogge meget mere om det & laver videoer om sundhed/workout inde på min YouTube-Kanal, igen i det nye år! Min veninde/nabo Trine skulle til Herning, idag og jeg skulle passe hendes lille hvalp Karla på 11 uger! Hun er virkelig bare skøn!! Glæder mig til den dag, jeg selv får en lille vovse!

IMG_3169

 • Svar
  asi
  den

  Sikken flot farve du har på læberne hvor er den fra og hvad hedder den?

 • Svar
  asi
  den

  Sikken flot farve du har på læberne hvor er den fra og hvad hedder den?

 • Hamsa Yassin
  Svar
  Hamsa Yassin
  den

  Satin fra MAC <3

 • Hamsa Yassin
  Svar
  Hamsa Yassin
  den

  Satin fra MAC <3

 • Svar
  asi
  den

  Tak, men hvad hedder farven? Har prøvet at google det, men kan ikke finde den:S

 • Svar
  asi
  den

  Tak, men hvad hedder farven? Har prøvet at google det, men kan ikke finde den:S

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.