DE SØVNLØSE NÆTTER.. What now?

 

Klokken er 03:50 og jeg skal op om 4 timer! Her i juleferien har jeg bare ikke kunne sove så meget og (igår) sov jeg så til 14:00 og derfor kan jeg ikke sove nu! Dumt.. And i hate this! Har altid søvnløs problemer?  Jeg misunder virkelig bare de mennesker som bare kan sove som de vil!!! Gid hvis det var mig altså! Jeg har lige åbnet vinduet og måske hjælper det med noget frisk luft? Jeg har lige sat mig på sofaen med en kop faxekondi free  – Det smager faktisk okay! Men hold da op.. Mange kan ikke sove  i nat dér de festet hele natten igår så jeg føler mig heldigvis ikke ensom! Håber snart at jeg kan falde i søvn.. xx

 • Svar
  DE SØVNLØSE NÆTTER.. What now? · Selected Bloggers
  den

  […] Klokken er 03:50 og jeg skal op om 4 timer! Her i juleferien har jeg bare ikke kunne sove så meget og (igår) sov jeg så til 14:00 og derfor kan jeg ikke sove nu! Dumt.. And i hate this! Har altid søvnløs problemer? Jeg misunder virkelig bare de mennesker som bare kan sove som de vil!!! Gid hvis det var mig altså! Jeg har lige åbnet vinduet og måske hjælper det med noget frisk luft? Jeg har lige sat mig på sofaen med en kop faxekondi free – Det smager faktisk okay! Men hold da op.. …read more […]

 • Svar
  Henriette Tuborg
  den

  Du er ikke alene skat! Haha. Vi kan bare heller ikke sove

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   hahahah elsker dig skat

 • Svar
  Henriette Tuborg
  den

  Træls den kun lige skrev halvdelen! Hahahah. Men skrev bare at vi kun havde sovet 4 timer i nat, men alligevel kan vi heller ikke sove…. Glæder mig til at vi skal hyggeeeeeeee os igen :* ps. håber snart du får noget søvn! Og jeg elsker også dig! You know (;

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   du så dejlig skat! yes i know <3

 • Svar
  Sina
  den

  Ville ønske du kunne sove! Jeg er så også en af de personer som ikke kan sove, og har den sygeste hovedpine. Jeg håber når du falder i søvn og at du får en god drøm, og at du får den søvn som du har brug for. :*

  – kram her fra 😀

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   du kan altid få mig til at smile sødeste Sina 🙂 er så taknemmelig for du startet med at følge mit liv.. kys <3

   • Svar
    Sina
    den

    Altid 😀 du ved at jeg altid vil være der igennem alt, og at du er det sødeste mennesker. Derfor er jeg der for dig, og det er der sikkert mange andre som også er. Men jeg er en af dem! 😀 <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Du er noget af det dejligste mus! Og i lige måde <3

 • Svar
  Sina
  den

  Tak skal du have <3 men jeg vil prøve at ligge mig til at sove IGEN! :/

  – sov godt og drøm sødt! 😀

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Prøver også selv igen mus. Nat nat <3

 • Svar
  Annika
  den

  Du er godt nok ikke alene, jeg skal på arbejde i morgen og kan ikke sove

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   hehe søde… vil prøve igen nu:) hils Færøerne <3 håber at jeg kommer derop en skøn dag. Knus

   • Svar
    Annika
    den

    Ja, jeg prøvee også igen nu<3 det skal jeg nok! Det håber jeg også, vil så gerne møde dig 🙂
    Godnat og sov godt <3 knus

 • Svar
  Marý Sigurheim
  den

  virker det heller ik hvis du prøver sovepiller eller sådan noget søde Hamsa:*?

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.