DEN HELDIG VINDER ER…

 

Hej bloggen.

Tak for i alle deltog! Det betyder så meget! Tusind tak! Der jo kun en vinder, og sådan vil det altid være. Der kommer og kommer flere af denne slags.. Tusind tak for i deltog alle sammen! Den heldig vinder af Bamboo Revolution uret er.. Daniella Rácz med tallet ” 18″ Tillykke med det! Jeg skriver til dig! Tak igen alle sammen, jeg updater senere.. Er igang med at lave mad. Tusind kys fra mig!

foto 1 (15)

 • Svar
  Daniella racz
  den

  Hvor det vildt!!!!!!<3 tusind tak skat! Hvor jeg glad!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Selv tak min søde!

 • Svar
  Daniella racz
  den

  Hvor det vildt!!!!!!<3 tusind tak skat! Hvor jeg glad!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Selv tak min søde!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.