DET OKAY AT MAN IKKE KAN OVERSKUE ALT..!Hej sødeste jer! Jeg håber at I alle har det super godt trods vejret. Jeg har snakket meget omkring det med vinter vejret inde på min YouTube-kanal, og jeg skrevet et par indlæg herinde… Jeg bliver nok aldrig fan af vinter, og det har jeg indset nu heh… Selvom jeg faktisk prøver og forberede mig hvert år. Jeg har ikke haft noget som helst overkud det sidste stykke tid, og tingene har virkelig været op ad bakke… Jeg ved godt at I ikke kan sætte jer ind i hvordan det er, og ha’ ADHD og det helt okay! Jeg er hverken flov eller ked af, at nogen ser mærkeligt på os som har ADHD, for det kan jeg ikke bruge til noget som helst! Jeg har ADHD i meget høj grad, og det kan mærkes hvis man er meget tæt på mig, og kender mig. Jeg vil faktisk gerne lave et indlæg omkring det, hvis I vil vide mere til mit ADHD…? Jeg har vist lavet en video inde på kanalen (tror jeg), ellers må i gerne sige til hvis jeg skal lave en. Mit ADHD er meget afhængig af vejret, hvordan jeg har det og generelt hvad der sker omkring mig. Jeg elsker det og hader det på samme tid! Jeg kan hurtigt blive “højt råbende” hvis tingene ikke går, som jeg havde sat mig ind for det og måske overdriver uden at jeg faktisk gør det med vilje… Årrrrh! Nu kan jeg jo ikke lad være med og fortælle om den! Men her på det sidste har jeg virkelig ikke orket noget! Oveni så føler man sig bare mega doven og alle mulige tanker, som overhovedet ikke er nødvendigt. Det kan i måske relatere jer lidt til…? Jeg er heldigvis ved og komme ud af det og jeg er startet med at træne igen (det hjælper virkelig meget!) Det skal jeg bare huske til next time… Det vigtige er bare, at man husker på at det er helt okay, hvis man ikke altid kan overskue alle tingene… Vi er alle mennesker heh…! Vi blogges ved!


 • Svar
  Katrine Poulsen
  den

  Vil hellere end gerne høre om dit ADHD, hvis du har lyst til at lave en video om det! Jeg giver dig også ret, med det – altså at det er okay at have nogle uoverskuelige hverdage, der ikke lige helt gik efter ens hoved. Men godt skrevet, søde. Jeg elsker at du vælger at skrive om de ting, som vi andre hurtigt kan glemme, hvis det giver mening. <3

  • hamsayassin
   Svar
   hamsayassin
   den

   Ja du har ret min søde! Tusind tak <3 Det vil jeg gøre!
   KRAM

 • Svar
  Alina
  den

  Ej hvor er jeg stolt af dig skatter! Love uuu

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.