DETAILS: THIS MAKEUP LOOK + WEEKEND UPDATE!

Processed with VSCOcam with t1 preset

( Først brugt jeg Be Beautiful Blemish Balm Fra Sleek Makeup, som BB creme,og foundation brugt jeg – MATCHMASTER SPF 15 FOUNDATION, som jeg bare elsker! Jeg highlighter med SELECT MOISTURECOVER, som er en super lækker concealer! For at dække det hele brugt jeg min nye Cover All Pressed Powder fra Wet’n Wild. Jeg elsker bare  contouring, og brugt min aller mest yndlings fra M·A·C  – STUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATION. Jeg highlighter min næse, kinder, hagen + under øjenbryn (jeg laver snart en tutorial – video omkring mine øjenbryn inde på min YouTube-kanal) Jeg brugt Bronzing Powder fra Max Factor. På mine læber brugt jeg ” Herione lipstick fra M·A·C“) Har i set min nye video, som hedder #GLAMJAN fra Max Factor..? Se den lige HER.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Jeg har haft fri disse dage dér min privat-lærer er syg, så jeg har bare kunne slappe af, og træne. Jeg fik dog ikke trænet i dag.. Ups! Jeg gav den faktisk max gas i onsdags, så min krop var helt smadret i dag.. Jeg sov til 10-11 tiden også fik jeg noget morgenmad, og skulle lægge makeup dér jeg kedet mig lidt.  Senere på eftermiddagen tog jeg en smut ind til byen med en veninde, som skulle ha’ hjælp til, at købe makeup (jeg elsker det hihi!!) Hun fik købt for knap 900 kroner.. Jeg skal ikke det store i aften – skal helt sikkert se X-Factor, og har et bad nu her, også bare slappe af. I morgen skal jeg træne, så regner jeg med at skulle filme et par’ videoer. Jeg fik lyst til, at gå med smykker i dag, så jeg fandt min guld- armbånd fra Black Design, og mit Marc Jacobs ur fra Uniwactches.

Processed with VSCOcam with t1 preset

 • Svar
  Naja axholm
  den

  Jeg har wet n Wild som bronzer og den er vildt god’ og vildt billig!<3 god weekend

 • Svar
  Naja axholm
  den

  Jeg har wet n Wild som bronzer og den er vildt god’ og vildt billig!<3 god weekend

 • Svar
  Naja axholm
  den

  men lidt for mørk til mig <3 🙁

 • Svar
  Naja axholm
  den

  men lidt for mørk til mig <3 🙁

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.