SUND SØNDAG..! (HAMSAYASSINDK)

Hej bloggen.

Nyder i søndagen? Vejret er godt nok mærkelig her i holstebro..! Først var dér faktisk lidt sol, og så har det bare regnet frem og tilbage.. Og  ret “lummert – artigt” . I hate it! Michelle og jeg tog ud og løbe idag, og hvor er jeg bare glad for, at jeg fik gjort det!! Nu skal dér trænes mere og mere! Glæder mig til at i skal følge med. Jeg har har spist dejligt mad, og hygget mig.. ( HUSK AT DER KOMMER EN GIVEAWAY FRA MAKEUPONLINEDK IMORGEN PÅ MIN YOUTUBE KANAL) Hihi.. Aftensmaden bestod af en mixet salat fra Kylling&Co.. You know I love It.. Vi blogges ved!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Svar
  Anni
  den

  Du har virkelig inspireret mig til at leve sundt. Kæmper med et par ekstra kilo på sidebenene.
  Du er og bliver min fan nr. 1:). Love you<3

 • Svar
  Anni
  den

  Du har virkelig inspireret mig til at leve sundt. Kæmper med et par ekstra kilo på sidebenene.
  Du er og bliver min fan nr. 1:). Love you<3

 • Svar
  Anni
  den

  Så dig på din løbetur i går, du så fantastisk ud:D.
  Du var grunden til at jeg kom ud og løbe i går. Har ikke løbet i flere måneder, så tusind tak. Love you Honey.

 • Svar
  Anni
  den

  Så dig på din løbetur i går, du så fantastisk ud:D.
  Du var grunden til at jeg kom ud og løbe i går. Har ikke løbet i flere måneder, så tusind tak. Love you Honey.

 • Svar
  Michael- Holstebro
  den

  Fedt initiativ i det lumre vejr! Håber løbeturen gik godt:)

 • Svar
  Michael- Holstebro
  den

  Fedt initiativ i det lumre vejr! Håber løbeturen gik godt:)

 • Svar
  Freja
  den

  Lyder godt! Bliv hved med at være dig, elsker dig!:*

 • Svar
  Freja
  den

  Lyder godt! Bliv hved med at være dig, elsker dig!:*

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.