ENDELIG AFSLAPNING! KØBENHAVN IMORGEN ♥

Hey honeys!

Update/Relax: Endelig er dér ro på! Jeg er SÅ træt! Jeg skulle også ha’ trænet disse dage men jeg kan bare ikke holde til det.. Min krop er så øm.. Og jeg vil ikke gå rundt og vær’ træt hele weekenden dér jeg skal så mange ting. Jeg har ryddet op og pakket, pakket og PAKKET.. ( I kender det ikke?) Også skulle jeg lave de sidste aftaler på plads.. Hvilket jeg slet ikke er færdig med endnu. Jeg skal op kl 07.00 og jeg håber bare at jeg kan falde  i søvn i nat og være frisk. Jeg har forkærlet mig selv med min nye maske /mudder fra Apbeauty.dk og holy shit! Den er lækker.. Jeg er må igang igen.. Jeg updater hele weekenden! Sov dejligt derude! XO.

foto 1 (17)

foto 2 (15)

Kan købes her // Apbeauty.dk

foto (4)

foto 4 (6)

 • Svar
  Christina Nissen
  den

  Jeg eeeelsker din blog – og det lyder ret lækkert med Kbh, gid det var mig

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak smukke! Og dejligt <3

 • Svar
  Christina Nissen
  den

  Jeg eeeelsker din blog – og det lyder ret lækkert med Kbh, gid det var mig

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak smukke! Og dejligt <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.