ENDELIG TRÆNING IGEN // WORKOUT

Hey Honeys!

Så fik jeg trænet! Hurra! Efter en helt uge uden træning! Jeg har savnet det så meget! Så nu har jeg dén bedste førelse i kroppen og jeg har droppet helt planen med at vente til det nye år ang. træning. NU ER JEG IGANG IGEN! Jeg skal også bare træne imorgen igen og vær’ ekstra lækker til nytårs – aften hehe. Trænings-plan: 20 minutter på crosstrainer FULD GAS! ingen pauser og hvis man har lyst kan man sætte farten ned stille og rolig når dér er gået 10 minutter efter dét SKAL man op i fuldfart igen ( min måde at gør’ det på)  på 20 minutter og 27 sekunder forbrændt jeg 866 kalorie. Efter det tog jeg 10 minutter på hulahop-ring (plejere og tag’ 20 minutter) Men skulle lige starte igen idag. Så fik trænet i en halv time og kom knap nok af med 1000 kalorie! Hell yeah! Som i ved tager jeg altid “ husk fiber” som er super godt for ens mave og træning ( har lavet en indlæg om det før // under “mad”) Har det så godt nu! Har i fået trænet efter alt det julemad? SÅ husk at gør’ det! Ha’ en dejlig træning. xx

foto 2 (24)

foto 1 (28)

foto 4 (12)

 • Svar
  ENDELIG TRÆNING IGEN // WORKOUT · Selected Bloggers
  den

  […] Så fik jeg trænet! Hurra! Efter en helt uge uden træning! Jeg har savnet det så meget! Så nu har jeg dén bedste førelse i kroppen og jeg har droppet helt planen med at vente til det nye år ang. træning. NU ER JEG IGANG IGEN! Jeg skal også bare træne imorgen igen og vær’ ekstra lækker til nytårs – aften hehe. Trænings-plan: 20 minutter på crosstrainer FULD GAS! ingen pauser og hvis man har lyst kan man sætte farten ned stille og rolig når dér er gået 10 minutter efter dét SKAL man op i fuldfart igen ( …read more […]

 • Svar
  ENDELIG TRÆNING IGEN // WORKOUT · Selected Bloggers
  den

  […] Så fik jeg trænet! Hurra! Efter en helt uge uden træning! Jeg har savnet det så meget! Så nu har jeg dén bedste førelse i kroppen og jeg har droppet helt planen med at vente til det nye år ang. træning. NU ER JEG IGANG IGEN! Jeg skal også bare træne imorgen igen og vær’ ekstra lækker til nytårs – aften hehe. Trænings-plan: 20 minutter på crosstrainer FULD GAS! ingen pauser og hvis man har lyst kan man sætte farten ned stille og rolig når dér er gået 10 minutter efter dét SKAL man op i fuldfart igen ( …read more […]

 • Svar
  Funda
  den

  Glæder MIg til nytår !!
  Rigtig godt du begyndt at træne igen træner du vidre efter nytår ?? 😀

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja jeg gør’ så! Har du fundet det tøj du skal ha’ på? 😀 stopper aldrig træning!

   • Svar
    Funda
    den

    Nej :i men skal til bryllup den dag (IGEEEN) så har nok det jeg skal have på til Bryllupet 😀

    • Svar
     Funda
     den

     Har du?? 😀

     • Hamsa Yassin
      Hamsa Yassin
      den

      ja, jeg skal vær’ lækker 😛 hahhaha – hvad skal du så ha’ på??

 • Svar
  Funda
  den

  Glæder MIg til nytår !!
  Rigtig godt du begyndt at træne igen træner du vidre efter nytår ?? 😀

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja jeg gør’ så! Har du fundet det tøj du skal ha’ på? 😀 stopper aldrig træning!

   • Svar
    Funda
    den

    Nej :i men skal til bryllup den dag (IGEEEN) så har nok det jeg skal have på til Bryllupet 😀

    • Svar
     Funda
     den

     Har du?? 😀

     • Hamsa Yassin
      Hamsa Yassin
      den

      ja, jeg skal vær’ lækker 😛 hahhaha – hvad skal du så ha’ på??

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.