ER DU MON LAVET TIL MIG..?

+

Med dig er jeg mere glad end folk har set, jaa.. hos dig er meere lykkelig end jeg troede man ku blive. du har det hele man i altverden man skal have. årh, baby, du er perfektion, er du lavet til mig? er du mon lavet til mig? tænkte de på mig da de lavede dig. Er du mon lavet til mig er du mon lavet til mig..

 | YOUTUBE-KANAL:  HAMSA YASSIN |

https://www.youtube.com/watch?v=99C6pYAw07g

  Skriv svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  ER DU MON LAVET TIL MIG..?

  +

  Med dig er jeg mere glad end folk har set, jaa.. hos dig er meere lykkelig end jeg troede man ku blive. du har det hele man i altverden man skal have. årh, baby, du er perfektion, er du lavet til mig? er du mon lavet til mig? tænkte de på mig da de lavede dig. Er du mon lavet til mig er du mon lavet til mig..

   | YOUTUBE-KANAL:  HAMSA YASSIN |

  https://www.youtube.com/watch?v=99C6pYAw07g

   Skriv svar

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.