FEM TING SOM JEG BARE HADER FOR GROFT..!

Hej bloggen! Vi har alle et par’ ting som vi bare hader..! Og jeg har længe gerne ville lave et indlæg omkring de ting, som jeg bare overhovedet ikke kan tåle..! Vi har alle hver vores meninger og måder at synes tingene på.. Jeg hader faktisk ikke nogen mennesker – men jeg kan hade folk’s handlinger.

1. Den første ting, som jeg overhovedet ikke fordrage eller nogensinde kommer til at forstå er, at når nogen ikke kan lugte sig selv! Jeg kan virkelig blive så sur eller dårlig over at fek.s sidde ved siden af en person, som bare lugter af noget øv! Jeg kan simpelthen ikke forstå, at man OVERHOVEDET ikke kan lugte sig selv..? Jeg hader det!

2. Jeg kan overhovedet ikke fordrage når nogen mennesker tror, at de er klogere end andre! Især når man har haft nogle oplevelser på egen hånd og så skal en anden fortælle mig, at det ikke er korrekt og/eller at det ikke hænger sammen..!? Hvad fuck? Er det dig eller mig som har gået det igennem? BIG TIME – NO GO!

3. Når nogen siger: “Du SKAL Hamsa.” det kan jeg ikke ta’! Der er ingenting som jeg skal – du kan be’ mig pænt om det!

4. Jeg kan ikke håndtere når andre ser ned på en “cutter” eller en som har selv-skadende problemer.. “De gør’ det kun for at få opmærksomhed” Øh..? Tror du seriøst at andre vælger at proppe piller i sig selv til de næsten ikke kan trække vejret, eller cutter sig selv for sjov..?!

5. Fordi man er til sin eget køn, så tror alle drenge, som ikke er det, at man vil være sammen med dem! Det kan pisse mig så fucking meget af!!! Ligner jeg måske Bilka’s prøverum..?!

– Det var nogle af de ting, som jeg slet ikke kan tåle.. Haha! Der skal nok komme flere af denne her slags indlæg! Husk at følge mig, og ikke mindst med på min YouTube-Kanal!

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  den

  Godt indlæg skatter!! Kender det selv, haha! ❤️

 • Svar
  Paulina Thøgersen
  den

  Godt indlæg skatter!! Kender det selv, haha! ❤️

 • Svar
  Naja axholm
  den

  Det kan ikke beskrives bedre!

 • Svar
  Naja axholm
  den

  Det kan ikke beskrives bedre!

 • Svar
  josefine
  den

  Det var mdget flot sagt/skrevet, man skal ikke bare lade folk gøre hvad de vil man bliver nogen gange nød til og banke i bordet.

 • Svar
  josefine
  den

  Det var mdget flot sagt/skrevet, man skal ikke bare lade folk gøre hvad de vil man bliver nogen gange nød til og banke i bordet.

 • Svar
  Michelle
  den

  Præcis mine tanker;). Mega godt/sjovt indlæg!!:)

 • Svar
  Michelle
  den

  Præcis mine tanker;). Mega godt/sjovt indlæg!!:)

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.