Femårig begår sex-overgreb i børnehave?

 

Say what? Læst jeg lige forkert eller skal jeg lige tælle til ti igen? Men ja, dét er sandt nok.  Hvad sker dér? Jeg så artiklen igår igennem facebook og jeg vist virkelig ikke hvordan jeg skulle reagere? Men igennem dagen idag har jeg virkelig tænkt over det! Måske ved den femårig jo ikke bedre? Måske har han prøvet den slags hjemmefra før og får ham er det måske “normalt”. Men i sidste ende er det jo synd både for ham og alle de andre børn generelt bare ALLE. Jeg håber faktisk at han bliver taget hjemmefra og får den rigtig hjælp. Han er jo stadig et barn og han kan ihvertfald reddes.. Hvad tænker i om det? I kan læse artiklen HER. xx

 • Svar
  Funda
  den

  Jeg ved ikke om jeg virkelig skal grine eller græde når jeg ser den artikel :/ det så hæsligt håber som du siger han bliver taget hjemme fra og for en god behandling .. 🙂

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja! Det så hæsligt.. Jeg synes at det er så forkert.. Kun fem år 🙁

   • Svar
    Funda
    den

    Overdrevet forkert!! 🙁

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Ja – Håber at han bliver reddet! Det er en trist sag!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.