FØLER DU DIG ENSOM…? ( SECRET)

Hej bloggen.

Er du ensom? Jeg har længe gerne ville skrive om ” ensomhed” Og det vil jeg gøre nu.. Jeg ved at dér sidder rigtig mange derude som føler sig ensomme – og det er jo et kæmpe problem? Mange tror at jeg aldrig kan føle mig ensom? Jeg må ærligt indrømme at ja! Jeg kan sgu også godt føle mig ensom sometimes! Bare fordi man har mange mennesker omkring sig – betyder det ikke at man har hele pakken? Jeg tror at vi alle tit føler os ensomme når vi konstant bliver bombet på nettet med det ene par efter det andet.. Og alle de ” de store rolle modeller ” med deres kærester osv.. Så får man da også selv lyst til kærlighed? Men kærlighed er jo ikke kun igennem kærester, par osv..Det kan man jo også få igennem mange andre ting.. Men det som om at vi tit ikke føler at det er nok? Jeg kan godt føle at, jeg er ensom – og det kan jeg gøre når jeg tænker på nogen ting i mit liv og måske er det bare okay, at man føler sig ensom når man har svært ved at lukke folk ind i sit liv?? Jeg er på ingen måder den stille type! jeg er meget åben og altid frisk på et snak med alle mennesker som jeg møder ( dog ikke dem som jeg ikke kan li’ ) Hehe.. Men alligevel kan man jo stadig føle sig ensom? Føler du dig ensom? Love H.

foto 2 (14)

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Så fedt indlæg søde

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min sødeste!

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Så fedt indlæg søde

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min sødeste!

 • Svar
  Paulina
  den

  Bredt emne, som du rammer helt perfekt. Super indlæg skat!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min skat. Elsker dig <3

 • Svar
  Paulina
  den

  Bredt emne, som du rammer helt perfekt. Super indlæg skat!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min skat. Elsker dig <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.