FOR LÆKKER TIL KØBENHAVN: MY SECRET.

Back To Reality – For Lækker Til København ♥  

Det hele startede tilbage i november 2012, hvor jeg for første gang “datede” Gustav Salinas i ” For lækker til love ” ( sæson 4/ afsnit 7.) Dengang vidste jeg slet ikke hvad jeg gik ind til og jeg var så nervøs på vores aller første date. Som i godt så eller har set, har jeg jo tabt mig rigtig meget efter afsnittet dengang. Jeg blev tilbudt og date Gustav igen af TV3, da de ville have at Gustav skulle se den nye ” jeg”, hvilket jeg også gik med til. Jeg har så meget på hjertet og her kan i læse hvad jeg synes og mener selv, efter jeg har set afsnittet på viaplay. Jeg ved udmærket godt at Gustav har et image han skal leve op til og han er hård ved alle sine ” dates.” JEG HAR IKKE TABT MIG FORDI GUSTAV SYNES JEG SKULLE! MEN GUSTAV GAV MIG HÅBET TIL DET! ( Hvilket han stærkt udtrykker sig) JEG HAR ALDRIG VÆRET FORELSKET ELLER DRØMT OM HAM I ET HALVT ÅR ELLER HVAD HAN NU SIGER ( Det er reality tv og det skal være godt tv) SÅ derfor VED Gustav at mange ser med når jeg dukker op. Jeg er ikke ked af det og jeg er heller ikke sur og Gustav og jeg er fine nok den dag idag! HUSK NU: DET ER REALITY TV! Det er sjovt og underholdning! Jeg fortryder ingenting og jeg har fået så meget ud af det. Jeg skal bestemt lave mere reality og det glæder jeg mig så meget til engang i fremtiden. Håber at i vil grine med på den gode måde! I Aften klokken 20:00 på TV3.

(Optagelserne er fra d. 13 Juni 2013) Sted: Vesterbrogade.

972001_256803604460330_773281420_n

 

 

FØLG MIG HER: INSTAGRAM

FØLG MIG  HER: BLOGVIN

FØLG MIG HER: YOUTUBE

xx

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.