FRIDAY / WEEKEND / UPDATE

Hej bloggen.

Fredag: Hm.. Jeg ved sgu ikke helt? Jeg er glad ja! Men hold nu kæft hvor er jeg træt altså! GAAB! Jeg er heldigvis snart færdig med denne kur fra appesize   ( Husk at i kan få 15 % i rabat på alle deres produkter! Koden er: Hamsa ) Skal på vægten på mandag… Så må vi se om dér er skete noget! Har dog spist lidt for meget slik i denne uge.. Kender i det? En ond cirkel? Men men men.. Jeg har dog trænet! Meget hårdt endda.. Jeg har lige været oppe og besøg en veninde på sygehuset.. Og nu er jeg hjemme igen! Jeg har weekend! Senere skal jeg træne! Og handle ind… Hvad skal jeg mon ha’ idag??? Ses senere… Love!

foto 2 (6)

 • Svar
  FRIDAY / WEEKEND / UPDATE · Selected Bloggers
  den

  […] Fredag: Hm.. Jeg ved sgu ikke helt? Jeg er glad ja! Men hold nu kæft hvor er jeg træt altså! GAAB! Jeg er heldigvis snart færdig med denne kur fra appesize ( Husk at i kan få 15 % i rabat på alle deres produkter! Koden er: Hamsa ) Skal på vægten på mandag… Så må vi se om dér er skete noget! Har dog spist lidt for meget slik i denne uge.. Kender i det? En ond cirkel? Men men men.. Jeg har dog trænet! Meget hårdt endda.. Jeg har lige været oppe og besøg … […]

 • Svar
  Ida
  den

  Kender det… Når man har knoklet i trænings centeret, men man bare ikke kan holde sig fra bland selv slikket i Super Best… 🙂 Held og lykke til dig <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak sødeste! 😀 Kender det alt for godt! Knus <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.