FUCK…. GRÆD I ØJEBLIKKET

 

LOVE IS LOVE..

Hej bloggen!

Jeg bliver nød til at dele det her med jer! Igår så jeg denne video ” film ” som kører verden over på youtube. Det handler om en lille pige – som har to mødre ( forældre ) og bliver mobbe igennem noget tid.. Som til sidst ender i at hun begår selvmord.. Jeg vil ikke fortælle mere – Synes at du selv skal se den.. Jeg blev helt rørt dér jeg så filmen.. Det husker mig på at jeg er den jeg er.. Og jeg selv tit går igennem hatecrime… Men aldrig om jeg vil ændre mig! LOVE IS LOVE…  SE DEN… XO

all-you-need-is-love

SE FILMEN HER..

 • Svar
  Kwthar
  den

  Fuck.. Det er så sørgeligt, skat

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Så trist skat…. <3

   • Svar
    Kwthar
    den

    Ja fandeme ja skat.. <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     <3

 • Svar
  Nalin
  den
  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   <3

 • Svar
  Anna
  den

  Nej nej nej

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   <3

 • Svar
  Astrid
  den

  Åh min gud…. Alle burde se den.

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Præcis søde..

 • Svar
  naim 001
  den

  thanks for share your list, it will help me. plesea! i will post my webisite. Thanks you so much.

  “billig arganolie”

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.