GHD: VIND VALGFRI LIMITED EDITION AZORES COLLECTION..!Jeg har et lille tip til jer, om hvor i kan deltage i en konkurrence afholdt af ghdhair Danmark. Har I forresten set den ekstremt flotte nye lancering af ghds NYE Azores limited edition collection (se alle tre herinde). Jeg har selv ghd platinum® white styler, som jeg har testet i noget tid (der kommer snart en video med min hårrutine heh.) Ja nogen tænker sikkert “flader du hår..?!” Ja det gør jeg så alle mine lange krøller og mit krusede hår ikke stikker ud i alle retninger heh… Jeg har faktisk fået mange flere krøller af, at bruge den, da den også kan krølle håret. I kan deltage i to forskellig konkurrencer, som jeg tipper om i dette indlæg.


= VIND EN REJSEN TIL AZORERNE MED GHD TIL VÆRDI AF 15.000 (DELTAG HER)


 REKLAME

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.