GOING OUT // UPDATE RIGHT NOW

Hey Honeys.

Hurtigt update herfra! Jeg skal ud og spise på Jensens bøfhus her om lidt med 3 andre søde damer og det glæder jeg mig til! Jeg skulle jo træne idag? Hvor blev det af? haha, det jo jul så jeg springer lidt over… Man må godt! Men jeg har sagt til mig selv at i aften skal jeg træne lidt! Det bliver jeg altså nød til… Men ja, jeg skuffer altid mig selv a fordi jeg VIL så gerne træne hele tiden! Men altså.. Skal også ha’ tid til at hygge mig med de andre. Senere kommer Kira forbi regner jeg med og vi skal hygge! Hyg jer så længe. MYS

Hvad synes om mine smykker i aften?

Pink armbånd from // Chakana // Sølv/sort armbånd from // TokoyoJane // Ring med sten from // Chanti // Ring med med lås // Blackdesign

foto 2 (22)

 • Svar
  GOING OUT // UPDATE RIGHT NOW · Selected Bloggers
  den

  […] Hurtigt update herfra! Jeg skal ud og spise på Jensens bøfhus her om lidt med 3 andre søde damer og det glæder jeg mig til! Jeg skulle jo træne idag? Hvor blev det af? haha, det jo jul så jeg springer lidt over… Man må godt! Men jeg har sagt til mig selv at i aften skal jeg træne lidt! Det bliver jeg altså nød til… Men ja, jeg skuffer altid mig selv a fordi jeg VIL så gerne træne hele tiden! Men altså.. Skal også ha’ tid til at hygge mig med de andre. Senere kommer Kira forbi …read more […]

 • Svar
  GOING OUT // UPDATE RIGHT NOW · Selected Bloggers
  den

  […] Hurtigt update herfra! Jeg skal ud og spise på Jensens bøfhus her om lidt med 3 andre søde damer og det glæder jeg mig til! Jeg skulle jo træne idag? Hvor blev det af? haha, det jo jul så jeg springer lidt over… Man må godt! Men jeg har sagt til mig selv at i aften skal jeg træne lidt! Det bliver jeg altså nød til… Men ja, jeg skuffer altid mig selv a fordi jeg VIL så gerne træne hele tiden! Men altså.. Skal også ha’ tid til at hygge mig med de andre. Senere kommer Kira forbi …read more […]

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.