GOODIEBOX MARTS // SPRING ♥

Hej all’ my diamonds!

Goodiebox / Marts 2014: Så modtog jeg mit allér første ( Goodiebox ) Jeg plejere jo at få 1711box, men jeg vil prøve noget nyt og få meget mere ud af goodieboxen. Jeg har desværre ikke fået den dér ” seddel ” med til produkterne denne gang, der må ha’ skete en lille fejl.. Men pyt! Jeg er okay glad for den, og jeg kan som sagt ikke fortælle meget omkring dem i denne måned.. Men fremover vil dér altid komme en video! Husk at i altid kan  bestille en ” GOODIEBOX ABONNEMENT ” 99 kr pr. måned + fragt/håndtering Der er ingen bindingsperiode. Ha’ en dejlig dag, nu vil jeg prøve mine nye produkter og se om det er noget for mig. XO

foto 1 (8)

 • Svar
  Mia
  den

  Den er virkelig lækker den box. Jeg har også abonnement hos Goodiebox, men i denne måned er der sket en fejl, så jeg har ikke modtaget min marts box 🙁 ØV. Håber det løser sig. Elsker pink tema!! ;-D

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com
  <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej smukke! Øv!!! Har du skrevet til dem? <3

 • Svar
  Mia
  den

  Den er virkelig lækker den box. Jeg har også abonnement hos Goodiebox, men i denne måned er der sket en fejl, så jeg har ikke modtaget min marts box 🙁 ØV. Håber det løser sig. Elsker pink tema!! ;-D

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com
  <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hej smukke! Øv!!! Har du skrevet til dem? <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.