GRAMMY AWARDS 2015: DE FLOTTE KJOLER + MADONNA VISER NUMSE..!

Processed with Moldiv

 (Billederne er fra: hollywoodlife.com)

Klokken er 02:08, og jeg kan ikke sove..! De vælter ind med billederne fra Grammy Awards 2015 på de socialemedier. Jeg mener også, at jeg skrev om kjolerne sidste år..? Var det ikke dér, at Rihanna havde en hvid flot lang kjole på..? Nå! Men i år har jeg altså forelsket mig i Ariana Grande’s kjole! Den er så pretty..! Jeg er også vild med Kim Kardashian & Rihanna’s look! Ret afslappe men alligevel ret sexy! Kan i se, at Kim har fået kort hår..? I love it! NÅR JA… Så viser Madonna også røv til åres Grammy!  (Jeg synes slet ikke, om hendes’s look..!)

Processed with Moldiv

 • Svar
  Naja axholm
  den

  Ariana er sååå smuk vi er lige høje hihi

 • Svar
  Naja axholm
  den

  Ariana er sååå smuk vi er lige høje hihi

 • Svar
  Naja axholm
  den

  Ariana er sååå smuk vi er lige høje hihi

 • Svar
  Naja axholm
  den

  ved du om man kan se det i fjernsynet?, det vil jå sååå gerne,ellers prøver jeg youtube <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Det ved jeg faktisk ikke smukke. Prøv at søg på google? <3

 • Svar
  Naja axholm
  den

  ved du om man kan se det i fjernsynet?, det vil jå sååå gerne,ellers prøver jeg youtube <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Det ved jeg faktisk ikke smukke. Prøv at søg på google? <3

 • Svar
  Naja axholm
  den

  ved du om man kan se det i fjernsynet?, det vil jå sååå gerne,ellers prøver jeg youtube <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Det ved jeg faktisk ikke smukke. Prøv at søg på google? <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.