GUIDE: H&M – VELVEL LIP CREAM..!!


Jeg var forbi h&m og jeg kunne ikke lad være med og købe lidt fra deres nye makeup linje! Må indrømme, jeg er faktisk overrasket over nogle af produkterne i forhold til prisen… Er crazy med deres velvet lip cream og jeg skal bestemt have fat i flere farver…! Har i prøvet noget fra deres beauty linje..?
Guide: Først og fremmest er det vigtigt at man smører godt med lip balm (Du kan bruge lige præcis den du vil) Jeg er personligt selv til de fedtede af slagsen og det er vigtigt at det ikke kan ødelægge Velvet Lip Cream produktet man påfører bagefter, hvis I forstår.

Lip Primer: Det vigtigt at man finder en lip primer man kan med og som virker. Jeg har prøvet en del efterhånden og den eneste, som stadig er ny for mig og som jeg elsker aller mest er fra M.A.C! Den er virkelig lækker! Efter jeg har påført venter jeg altid 5 minutter, så det kan trække sig godt ind til læberne.

Lip Liner: Jeg kan ikke sige det nok, og jeg siger det igen! Brug lip liner all time…! Et – dine læber ser mere fyldige ud + din læbestift sidder længere og det ser bare meget bedre ud! I dette look har jeg brugt en af mine yndlings ‘Soar’ by M.A.C

 Velvet Lip Cream: Jeg starter altid med at tegne overlæben op også resten bagefter. Husk ikke at påføre for mange lag da det smadrer hele looket! Jeg elsker denne så meget! “Dare Me” by h&m.
 

 • Svar
  Katrine Poulsen
  den

  Uuuh, den er flot!! Den må jeg lige få anskaffet mig. <3

  • hamsayassin
   Svar
   hamsayassin
   den

   Det synes, at du skal! Der mange flere farver.. Så lækkert til prisen :)!! <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.