GUIDE: MISSION LÆKRE FØDDER..!


I know.. Fødder er så no go og nogle gange tænker jeg faktisk over det.. Hvorfor er det noget vi alle altid siger “ad” til udover dem, som tænder på fødder (har intet imod man har sine lyster) så længe man ikke skader nogen andre ved det. Jeg elsker renlighed og det ved i hehe.. Jeg vil guide jer til,  hvordan i kan få lækre fødder efter en lang kedelig vinter.. I need this! I må gerne skrive herinde hvilken rutine i bruger! Elsker jeres guides and tips.RUTINE: Jeg synes faktisk ikke, at denne rutine er særlig svær eller at der skal bruges andre produkter. I kan sagtens finde andre produkter og bruge dem hvis i har noget derhjemme. Jeg synes det er vigtigt, at man vasker sine fødder eller går all in evt. med en Volcanic Foot Stone, som kan bruges igen og igen. Først skal du hælde varm vand i en balge, så du kan dyppe dine fødder i hehe. Jeg tager en skefuld Egyptian Milk & Honey Bath by The Body Shop, der er et afslappende bad med blødgørende mælk og honning, kendt som det skønhedsritual Kleopatra anvendte i det gamle Egypten. Så klasker jeg mine fødder i, så de bliver rene og vi kan fortsætte med misson lækre fødder! Nu skal der skrubbes alle de døde hudceller af, og alt skidtet skal væk! Jeg bruger Volcanic Foot Stone by Xellence – Skincare til at skrubbe det af, og det virker virkelig! Jeg sad der i cirka 10 minutter og det var nok. Sidste punkt er fugt! Der bruger jeg Active Exfoliating Heel Cream til fødder. Den er super let i det og ikke tyk (det kan jeg godt lide!) Bum! Så er misson lækre fødder fuldført! Nu kan vi alle være glad hehe..1. XELLENCE – SKINCARE VOLCANIC FOOT STONE (HER).

2.THE BODY SHOP – EGYPTIAN MILK & HONEY BATH (HER).

 3. XELLENCE – ACTIVE EXFOLIATING HEEL CREAM (HER).


AFFILIATE

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.