HAMSA – HVORFOR SKAL DU IKKE TIL GAYPRIDE I ÅR.?!

Hej bloggen!

Jeg har fået en del beskeder i dag, om hvorfor jeg ikke er til gay-pride..? Så laver jeg lige dette indlæg ,så i alle kan få svaret! Jeg bor jo i Holstebro, som ligger knap 4 timer fra København (ikke at det er en undskyldning) I sidste weekend var jeg nemlig også i København fra Torsdag – søndag, hvor jeg var booket op alle dage og havde ekstremt travlt. Jeg skal igen til københavn igen lørdag morgen i næste uge, hvor vi har pressedagen med alle de største youtuber fra Danmark (Maze Multi Channel Network) Jeg ville hellere en gerne ha’ været til gay-pride i år..! Er faktisk blevet inviteret til en del til pride i aften.. Men jeg har bare brug for at slappe af og være frisk til alle de ting, som jeg skal lave.. Men jeg håber at alle mine skønne homo-venner, får en fantastisk aften! Skønt at se et land, som Danmark gerne vil holde eventet…! xo

Til gengæld hygge jeg med min skønne veninde Anastassia, som er gravid og  skal være mor til en lille skøn dreng! Vi talt om at tag til gaypride næste år..!

foto 3 (2)

 • Svar
  Mette
  den

  Man kan jo ikke altid nå det hele, så det går nok:). Håber vi ses næste år<3. Forresten, så er du mega mega lækker!!

 • Svar
  Mette
  den

  Man kan jo ikke altid nå det hele, så det går nok:). Håber vi ses næste år<3. Forresten, så er du mega mega lækker!!

 • Svar
  Julie
  den

  Hey Hamsa. Mega nederen, men der er jo næste år!!:) Håber du får en god aften med din veninde<3

 • Svar
  Julie
  den

  Hey Hamsa. Mega nederen, men der er jo næste år!!:) Håber du får en god aften med din veninde<3

 • Svar
  Nana
  den

  Øv øv øv, altså.. Vi mangler et godt forbillede med dig:)

 • Svar
  Nana
  den

  Øv øv øv, altså.. Vi mangler et godt forbillede med dig:)

 • Svar
  Nana
  den

  Ej, seriøs ærgerligt:/. Men god aften med din veninde. Kram

 • Svar
  Nana
  den

  Ej, seriøs ærgerligt:/. Men god aften med din veninde. Kram

 • Svar
  Mikael
  den

  Eeeeejj… Seriøst:/. Ses vi næste år?

 • Svar
  Mikael
  den

  Eeeeejj… Seriøst:/. Ses vi næste år?

 • Svar
  Julie
  den

  Wuuuu.. Så godt!!

 • Svar
  Julie
  den

  Wuuuu.. Så godt!!

 • Svar
  Mette
  den

  Weee, så bliver det en brag af en fest

 • Svar
  Mette
  den

  Weee, så bliver det en brag af en fest

 • Svar
  Nana
  den

  Yes:D

 • Svar
  Nana
  den

  Yes:D

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.