HAR I HØRT OM XL-S MEDICAL.? (UPDATE)

Hej smukke læsere!

Den sidste måneds tid, har jeg været på en lille ekstra kur,  og måske kender i allerede til den? Den kører ihvertfald på reklamerne for tiden (TV).  Jeg skal være på den i 3 måneder og nu har jeg allerede rullet den første måned forbi! Det er nemlig XL -S MEDICAL – ( SE VIDEOEN HER – SÅDAN VIRKER DET ) Jeg tager den 3 gang dagligt – morgen – eftermiddag og aften. Jeg kom på vægten den første uge, hvor jeg havde smidt 1,5 kg.. Jeg har desværre ikke været på vægten siden, da jeg har syg travlt for tiden.. Jeg kommer også til at skrive meget mere om det her produkt igen.. (tror muligvis, at jeg laver en video) I kan læse meget mere om produktet HER.  Vil bare lige fortælle jer om dette fantastiske produkt! Kram!

foto 2 (2)

I samarbejde med XL-S MEDICAL.

 • Svar
  Khloe
  den

  Hej Chika, vov vov!!

 • Svar
  Khloe
  den

  Hej Chika, vov vov!!

 • Svar
  Jackie
  den

  Hasan er også i gang.

  Jeg prøver lige fra mobilen også. Skal lige se om det er den der er helt gal. Kunne Jo være den ikke var god på mobil. Det tester vi nu.

  Kekneneksmmsndmsmndndnsnsmslldksns
  Lalandia
  Kslsnlslslslsls
  Ksldisklslqlwkkww
  Kellslwlslwllwmwmmwmwmw
  Nanslw

  Klamamusens

  Kslalalallwlwkslsllq
  Lalaææwnbelaææq
  Lsæodleneidienei

 • Svar
  Jackie
  den

  Hasan er også i gang.

  Jeg prøver lige fra mobilen også. Skal lige se om det er den der er helt gal. Kunne Jo være den ikke var god på mobil. Det tester vi nu.

  Kekneneksmmsndmsmndndnsnsmslldksns
  Lalandia
  Kslsnlslslslsls
  Ksldisklslqlwkkww
  Kellslwlslwllwmwmmwmwmw
  Nanslw

  Klamamusens

  Kslalalallwlwkslsllq
  Lalaææwnbelaææq
  Lsæodleneidienei

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.