HELLO NOVEMBER ♥

Dear November, please be good to me

Hej bloggen! Så har vi ramt November måned og måske er det d. 3 idag, men jeg har jo haft meget travlt som i godt ved. Jeg vil som altid skrive mine ” højdepunkter” i denne måned på dette indlæg så i kan følge med i hvad jeg går og glæder med til. Jeg elsker faktisk November det er altid sådan et dejlig måned! Jeg har jo fødselsdag d. 15/11 – så om små 12 dage fylder jeg 21 å. Som jeg skrev på min INSTAGRAM PROFIL må gerne sende breve/gaver til mig og i kan stadig nå og sende en email til på: hamsayassin@live.dk til mere info. På min fødselsdag skal det være stille og rolig i år dér jeg stoppet med og gå i byen så bliver vi nogle venner herhjemme til god mad og hygge! DEN 14/11 Dagen inden min fødselsdag kommer jeg jo på tv! Ej jeg glæder mig så meget til at se det. Jeg overrasker som sagt Gustav i ” For Lækker Til København ” Det er kl 20:00 på TV3! Ellers skal jeg træne en masse og har mange planer og projekter jeg arbejder på. Og der kommer to GIVEAWAY til December som jeg har fået fixet til jer! Glæd jer det bliver to lækre gaver som jeg har lavet en aftale med. Det søndag, det regner og jeg vil til og slappe lidt mere af. Imorgen er det mandag og jeg glæder mig til den nye uge. Elsker jer <3

 • Svar
  Jesper Boye
  den

  Omg du perfekt! <3
  Jeg sad lige med en kop kaffe, og læste det her! Kæft du jo bare dejlig skatter! <3
  Man kan ikke andet, end at smile når du skriver noget!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Haha du så sød din fedterøv! Du den bedste Jesper <3

 • Svar
  Jesper Boye
  den

  Omg du perfekt! <3
  Jeg sad lige med en kop kaffe, og læste det her! Kæft du jo bare dejlig skatter! <3
  Man kan ikke andet, end at smile når du skriver noget!

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Haha du så sød din fedterøv! Du den bedste Jesper <3

 • Svar
  Funda
  den

  Jeg har også fødselsdag november ser frem til den bedste november glæder meget total ville så gerne se dig overraske Gustav Hehe ❤❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hvilken dag har du fødselsdag mus? Taaak <3

   • Svar
    Funda
    den

    26 november ❤❤

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Vi elsker november! Glæder mig til og skrive min hilsen til dig <3

     • Funda
      den

      November den bedste måned❤ glæder mig ligeså meget som dig Hamsa 15 november kommer der en flot hilsen til dig ❤

     • Hamsa Yassin
      Hamsa Yassin
      den

      Yeah! Du er så sød <3

 • Svar
  Funda
  den

  Jeg har også fødselsdag november ser frem til den bedste november glæder meget total ville så gerne se dig overraske Gustav Hehe ❤❤

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hvilken dag har du fødselsdag mus? Taaak <3

   • Svar
    Funda
    den

    26 november ❤❤

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Vi elsker november! Glæder mig til og skrive min hilsen til dig <3

     • Funda
      den

      November den bedste måned❤ glæder mig ligeså meget som dig Hamsa 15 november kommer der en flot hilsen til dig ❤

     • Hamsa Yassin
      Hamsa Yassin
      den

      Yeah! Du er så sød <3

 • Svar
  Paulina Thøgerse
  den

  Så dejlugt indlæg skatter! Du er forfantastisk!
  Smil på læben her! ❤️

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min skat! DU er skøn! Tak for du er her <3

 • Svar
  Paulina Thøgerse
  den

  Så dejlugt indlæg skatter! Du er forfantastisk!
  Smil på læben her! ❤️

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Tak min skat! DU er skøn! Tak for du er her <3

 • Svar
  Sarah katrine Jensen
  den

  Hamsa skat….
  Jeg håber, at du får en fantastisk månede!
  Ønsker dig det bedste!
  Vi er mange der elsker dig!
  Knus og kram!

 • Svar
  Sarah katrine Jensen
  den

  Hamsa skat….
  Jeg håber, at du får en fantastisk månede!
  Ønsker dig det bedste!
  Vi er mange der elsker dig!
  Knus og kram!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.