HVORDAN GÅR DET SÅ + HVEM VINDER..?Det længe siden jeg sådan har lavet et indlæg om, hvordan det går med mig og i det hele taget livet. Jeg vil ikke lige gå i detaljer, som altid (jeg ved at i hader det) heh.. Men man kan altså ikke være helt ærlig, uden at fortælle navne eller noget og det nemlig det vi ikke skal. Jeg arbejder meget med mig selv lige nu, og prøver på at tage en dag ad gangen.. Ja jeg fortalte, at jeg er blevet 110% single igen i en af mine videoer inde på min youtube-kanal. Det er sgu ikke fedt at få sin hjerte knust i ti tusind stykker, og især ikke når det er min aller første forelskelse, som har stået på i halvandet år. Jeg fortryder ingenting, for jeg holder stadig meget af ham, og selvom det ikke endte godt, så vil han altid været noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet. Jeg nåede desværre ikke at vise jer ham og selvom nogle har hørt det ene og det andet, så er jeg ligeglad faktisk. Det rager ingen, og ingen kommer nogensinde til at tage følelsen af, at han altid vil betyde noget, fra mig. Nok om det! I tænker sikkert nu, om jeg skal ud og score og svaret er NEJ! Haha! Jeg skal SLET ikke score nogen eller noget som helst! Og der vil en masse af jer nok tænke “hvor er du kedelig”. Ja ja, så må jeg være det altså.. For jeg hopper ikke på hr. Hvem som helst, og tanken om at skulle se på andre fyre nu giver mig bogstaveligtalt kvalme! Ej det lød måske ondt.. Der er jo mange søde fyre derude, men det slet ikke det jeg skal tænke på nu. Jeg havde optagelser igår, og det var super hårdt faktisk. Jeg tager en af dag af gangen og på I morgen går turen til København frem til de næste par dage. Jeg glæder mig til at vise jer de ting, som jeg skal! Glæder mig til at tænke på andre ting og træningen hjælper virkelig crazy meget på humøret pt.. Jeg er ret sikker på, at jeg bliver sommerklar hehe.. Hvordan har i det..? (Jeg vlogger dagene)


 VINDERNE AF MIN GIVEAWAY FRA NORDICFEEL.DK AMALIE LØVENFELDT HENRIKSEN! TAK TIL JER ALLE!


  • Svar
    Amalie Løvenfeldt
    den

    Omg OMG OMFG!!!!!!!!! Seriøst! Græder næsten, jeg vinder aldrig noget! Tusind tak <3333 og tak for at have introduceret mig til Milani Blushes, dem skal jeg helt sikkert have! :-*

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.