HVORDAN & HVORFOR TABT JEG MIG..? (DEL: 1)

Selvom jeg prøver, at ligge det bag mig – mit vægttab, så må jeg indrømme, at der stadig er mange af jer, som spørger indtil det. Jeg ligger det ikke bag mig fordi, at jeg er flov over det eller noget…Jeg skal jo videre med livet, ikke? Jeg kan ikke sidde og skrive om mit vægttab resten af mit liv. Jeg bliver dog også nød til at tænke på, at I ikke skriver for, at genere mig, men fordi at I faktisk gerne vil ha’ noget inspiration. Jeg kan kun tale udfra mine erfaringer, og det er ikke fordi at jeg ved alt. Jeg har selv taget kampen i egen hånd, og i disse indlæg, som jeg kommer til at skrive, der jeg ikke vil bombe med en lang roman. Jeg vil fortælle om rejsen, og præcis hvad der skete. Jeg vil nu starte med: DEL 1. Jeg spoler tiden tilbage til min barndom. Der jeg blev født, var jeg faktisk ligesom de fleste babyer, tykke og vægten (som jeg ikke husker) var over standarden… Da jeg var 2-3 år, var jeg faktisk en af de tykke børn, som godt kunne udvikle fedme senere hen i livet.. Jeg fik senere skoldkopper, som faktisk var ved at ta’ livet af mig. Jeg blev så syg, at jeg tabte mig utrolig meget! Jeg blev virkelig ramt, af en af de “onde skoldkopper” og var døden nær. Gudskovlov blev jeg rask, og jeg havde tabt mig – jeg husker dog ikke hvor meget, da det var i den periode jeg boede jeg i Afrika. Vi springer frem i tiden. Jeg startede i børnehaven, derefter børnehaveklassen, og så folkeskolen. Igennem hele den periode var jeg undervægtig.. Næsten for undervægtig! Jeg husker, som det var i går! Da min klasselærer, som jeg havde i 6.klasse – sagde: ”hvis du ikke tager på vil skolen indberette det til kommunen” Jeg husker, at jeg faktisk blev SÅ bange, at jeg spiste hvad der var i huset den dag… Jeg husker ikke, hvad jeg spiste. Jeg kunne bare ikke tage på. Da jeg blev 18 år gammel, startede mit værste tid, som jeg aldrig nogensinde glemmer.. (Hvis i ikke har læst en af min største hemmeligheder – kan i læse den her: “One of my biggest secret“) I den periode, havde jeg gået igennem et helvede – og jeg skulle på medicin, som var med til, at jeg tog knap 30 kg på indenfor 1 år.. Del 2 kommer i morgen..

kk

HUSK AT FØLG MED INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL!

 • Svar
  Hussien
  den

  Du er så sej Hamsa ! Respekt

 • Svar
  Hussien
  den

  Du er så sej Hamsa ! Respekt

 • Svar
  Sisse
  den

  Al kærlighed i verden til dig Hamsa, du klarer dig så godt taget dine betingelser her i livet i betragtning <3 møs and lots of love herfra :*

 • Svar
  Sisse
  den

  Al kærlighed i verden til dig Hamsa, du klarer dig så godt taget dine betingelser her i livet i betragtning <3 møs and lots of love herfra :*

 • Svar
  Dina
  den

  Stolt lil sis her!!! Så meget du har opnået siden da, fuldt respekt og stolthed herfra og det ved du absolut også..! Jeg glæder mig allerede til del 2 <3

 • Svar
  Dina
  den

  Stolt lil sis her!!! Så meget du har opnået siden da, fuldt respekt og stolthed herfra og det ved du absolut også..! Jeg glæder mig allerede til del 2 <3

 • Svar
  Anna Mortensen
  den

  Elsker at læse dine historier!❤️

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.