HVORFOR SKAL BØRN IKKE HA’ LOV TIL AT DELE NØGENBILLEDER UD..?


Helt ærligt! Jeg fik et chok, da jeg så i nyhederne, at to drenge på 8-9 år havde dyrket sex, filmet det og efterfølgende lagt det på YouTube. Hvem er skyld i det..? Når børn får kastet en iPhone 6s i hovedet, så det klart at nogen ender ud i sådan noget! På 80% af billederne på f.esk instagram vises der hud. Et barn på 8 år kan sagtens tro at det “normalt” at gøre den slags. Hvor fuck er forældrene..? Jeg har førhen taget emnet op her på bloggen..Børn er bestemt ikke dumme og de kan sagtens bruge de sociale medier.. Det er endnu mere skæmmende, at forældre giver små børn lov til at se realityprogrammer (Nu skal de ikke lyde, som at jeg har noget imod reality). I ved hvad jeg mener! Der bliver drukket store mængder af alkohol, der er sex scener på kryds og tværs og det kan små børn ikke se er “reality” og derfor mener jeg, at dette sker oftere! Emnet har været meget i medierne pt. Da en 15 årig havde sex orige med fire andre fyre, hvor hun fik stukket diverse genstande op i skeden. Det må de også gerne, det skal ingen blande sig i! Men det er synd, at hun blev udnyttet til at blive filmet og blev vist for så mange mennesker.. Jeg håber, at forældrene tager ansvar i dette.. Det bare IKKE okay!


 

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.