I DAG ER DET MIN FØDSELSDAG (HAMSAYASSINDK)


Først og fremset tak til alle jer, som har skrevet tillykke både på facebook, instagram, youtube, snapchat og bla. bla bla! Det betyder SÅ meget for mig! De sidste par’ år er jeg godt nok gået meget mere op i mine fødselsdage end nogensinde før hehe.. Jeg er dybt taknemlig for mit liv, og hvert eneste dag. 23 år og stadig ung lol.. Alder er bare et tal, og det skal jeg sige.. MEN jeg mener det! Jeg er taknemlig. Jeg er så træt lige nu, og jeg sidder på sofaen med tæppe, duft lyst, og en kop te i mens at filmen”Diana” lige er startet på TV2, som jeg bare skal se færdig! Jesper har været har næsten hele dagen til mad, mad, og mere mad og mere KAGE jeg er så mæt TAK! Endnu en ny uge starter i morgen hvor der skal ske en masse fede ting, som jeg bare glæder mig til! På tirsdag skal jeg ind til Nicci Welsh og filme, torsdag skal jeg holde meetup i samarbejde med Estée Lauder (kan læses lige her) Jeg glæder mig så meget.


IMG_1886


GØR’ DIG KLAR MED MIG – FØDSELSDAG MAKEUP LOOK ER INDE PÅ KANALEN LIGE HER.

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.