I DAG FYLDER BLOGGEN 3 ÅR + GIVEAWAY..!!

Hey Sweeties! Holy shit! Det er præcis tre år siden i dag, at jeg for første gang blogger på denne blog. Det er så mærkeligt, at tænke på at der er gået hele tre år nu! Da jeg startede med at blogge lovede jeg mig selv en ting, og det var at jeg aldrig ville stoppe igen fordi jeg netop vidst, at jeg tog det rigtige valg. Jeg takker alle jer, som følger med herinde, YouTube, Instagram, Facebook og ja overalt! Det betyder så fucking for mig!


vsco-photo-1


Da KylieCosmetics lancerede “Birthday Collectionbestilte jeg to gange mini’s da jeg vil forkæle mine følgere med noget lidt specielt. Jeg elsker selv Kylie’s produkter, og jeg ved det super svært at få fat på dem + dyrt med alt det med tolden, så jeg vil gerne takke igen med hendes mini’s til en af jer, og jeg håber at i gerne vil deltage alligevel. PS: Jeg finder de tre vindere af min Depend giveaway i mogen (hold øje med jeres DM på instagram). TAK til alle jer der deltog.* KONKURRENCEN SLUTTER SØNDAG D. 11 SEPTEMBER! * 

1. BILLEDET  SOM JEG HAR POSTET PÅ INSTAGRAM SKAL DELES.

2. TAG @HAMSAYASSINDK & #HAMSAYASSINDK.

3. SKRIV ‘DONE’ UNDER INDLÆGGE HERINDE MED MAIL.


Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.