I LOVE NATURE AND LOVELY WEEKEND ♥

 

Det er søndag og det hele er så stille.. Ihvertfald ude i naturen hvilket jeg bare havde brug for idag. Jeg tror at jeg vil ud og nyde naturen hver søndag fra nu af. Nu hvor jeg ikke går i byen længere eller fester, er dér mere tid i weekenderne til at lave en masse som jeg har glædet mig til og jeg nyder det fuldt ud! By the way har ikke festet i 5 uger nu, så er ret stolt af mig selv. Jeg var oppe i et 14 meters tårn på min gåtur idag! Det er en ” Tårnby” tror jeg nok den hedder. Den ligger lidt udenfor Holstebro (når man køre mod Lemvig) Jeg er virkelig bange for den slags.. But i do it! Og jeg er så stolt af mig selv! Big time.. Jeg vil overgå min frygt gang på gang… 14 meter er jo ikke så højt igen forhold til så meget andet men det er altid et stort skridt at man gør’ noget man ikke ville ha’ gjort. Her kan i se en masse billeder fra dagen derpå.. Så smukt udsigt and i love it!

 

image (5)

 

Det var denne 14 meter tårn jeg var op i… Den hedder Tårnby – SÅ smukt.

image (13)

Udsigten fra Tårnby – SÅ smukt..

image (10)

op fra og ned af..

image (8)

Efter år <3

image (6)

Der jeg stop op i tårnet..

image (9)

 Dream <3

image (12)

Der var en masse af denne slags! Synes det så smukt at hylde en masse gode mennesker fra hvad de gjorde i gamle dage..

image (11)

#selvoptaget Model…. selv i skoven! Hihi

ha” en dejlig søndag.. xx

 • Svar
  Funda
  den

  Ser hyggeligt ud !! :oo jeg står her og arbejder med projekt

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hahahah 😀 Det har været hyggeligt! Og skal ha’ Durum nu 😉 😉
   Lyder da hyggeligt! Hehe

   • Svar
    Funda
    den

    WHAAAT! Hvor du heldig!!

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Du kan bare lave dine opgaver før tid :PPP hehe

 • Svar
  Funda
  den

  Ser hyggeligt ud !! :oo jeg står her og arbejder med projekt

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Hahahah 😀 Det har været hyggeligt! Og skal ha’ Durum nu 😉 😉
   Lyder da hyggeligt! Hehe

   • Svar
    Funda
    den

    WHAAAT! Hvor du heldig!!

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Du kan bare lave dine opgaver før tid :PPP hehe

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.