JEG SAVNER MIN COMPUTER..!? (UPDATE)

Hihi… Nu må den altså snart komme så jeg kan blogge igennem + fixe mine videoer til youtube..! Jeg føler mig helt ensom uden den! Tænk at vi er så meget afhængig, af den slags nu til dags..? Hm.. Har i set vores gruppebillede med alle os fra MAZE?  Der kommer snart mange flere og man kan knap nok se mig!? (TAK HOLGER!!) Vi blogges ved!

foto

  Skriv svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  JEG SAVNER MIN COMPUTER..!? (UPDATE)

  Hihi… Nu må den altså snart komme så jeg kan blogge igennem + fixe mine videoer til youtube..! Jeg føler mig helt ensom uden den! Tænk at vi er så meget afhængig, af den slags nu til dags..? Hm.. Har i set vores gruppebillede med alle os fra MAZE?  Der kommer snart mange flere og man kan knap nok se mig!? (TAK HOLGER!!) Vi blogges ved!

  foto

   Skriv svar

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.