JULEFROKOST PÅ JENSENS BØFHUS

Hey Honeys.

Årh… Jeg kan snart ikke mere! Så er det endelig SLUT. Alt det jule noget… Heldigvis forgik denne julefrokost på jensens bøfhus! Jeg hygge mig og vi fik snakket og spist noget lækkert derfra. Jeg elsker deres bøffer!! Mhm.. Jeg er faktisk træt af alt det her jule/noget nu og nu skal vi bare videre! Imorgen skal dér trænes efter to dage med mange usunde madvaner og det glæder jeg mig seriøst til. Jeg glæder mig helt vildt til nytårs aften faktisk! Uden druk i år og bare hygge med lækkert mad med de nære! Jo skal drikke BØRNE CHAMPAGNE. Jeg har lige været i bad og nu sidder jeg med en kop te og hygger.. Skal se TLC og sove. Sov godt derude og ha’ en dejlig nat. xx 

foto 2 (23)

foto 3 (12)

 • Svar
  JULEFROKOST PÅ JENSENS BØFHUS · Selected Bloggers
  den

  […] Årh… Jeg kan snart ikke mere! Så er det endelig SLUT. Alt det jule noget… Heldigvis forgik denne julefrokost på jensens bøfhus! Jeg hygge mig og vi fik snakket og spist noget lækkert derfra. Jeg elsker deres bøffer!! Mhm.. Jeg er faktisk træt af alt det her jule/noget nu og nu skal vi bare videre! Imorgen skal dér trænes efter to dage med mange usunde madvaner og det glæder jeg mig seriøst til. Jeg glæder mig helt vildt til nytårs aften faktisk! Uden druk i år og bare hygge med lækkert mad med de nære! Jo skal drikke BØRNE …read more […]

 • Svar
  JULEFROKOST PÅ JENSENS BØFHUS · Selected Bloggers
  den

  […] Årh… Jeg kan snart ikke mere! Så er det endelig SLUT. Alt det jule noget… Heldigvis forgik denne julefrokost på jensens bøfhus! Jeg hygge mig og vi fik snakket og spist noget lækkert derfra. Jeg elsker deres bøffer!! Mhm.. Jeg er faktisk træt af alt det her jule/noget nu og nu skal vi bare videre! Imorgen skal dér trænes efter to dage med mange usunde madvaner og det glæder jeg mig seriøst til. Jeg glæder mig helt vildt til nytårs aften faktisk! Uden druk i år og bare hygge med lækkert mad med de nære! Jo skal drikke BØRNE …read more […]

 • Svar
  Funda
  den

  damn ser godt ud :OOOO

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ser jeg godt ud? eller maden? 😉

   • Svar
    Funda
    den

    Hhahaah begge <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Hahahah tak søde!!

 • Svar
  Funda
  den

  damn ser godt ud :OOOO

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ser jeg godt ud? eller maden? 😉

   • Svar
    Funda
    den

    Hhahaah begge <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Hahahah tak søde!!

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.