KYLIES COSMETICS: HVEM VINDER..?

Hey Sweeties! TUSIND TAK IGEN til alle jer, som deltog i min sidste konkurrence inde på Instagram, og jeg hader at skulle skrive at der desværre kun er to vindere, og jeg håber virkelig at i kan se det fra min side. Jeg har brugt mange penge på disse lip kits + told og lang ventetid og nætter hvor jeg bare skulle ha’ fat i dem (de er næsten altid udsolgt hos KylieCosmetics). Jeg ved hvor svært det er, at få fat i dem og jeg vil gi’ lidt tilbage til alle jer, som støtter mig hver eneste dag. Tak af hjertet igen! Der kommer SNART en video inde på min YouTube-kanal omkring alle mine lip kits, glosses + minis fra Kylie’s The Limited Edition Birthday Collection.. xo


DE TO VINDER ER: MARIE STORM & AMALIE LIND (TJEK JERES DIREKTE PÅ INSTAGRAM) TILLYKKE! Jeg har købt mini’s til endnu en giveaway – hvis i vil det så må i gerne skriv “go” under dette indlæg.. God søndag til jer alle.. Blogges ved! ♡

 • Svar
  Mahak
  den

  Go!

 • Svar
  Nerac 1703
  den

  GO ❤️

 • Svar
  Nerac 1703
  den

  ❤️GO❤️

 • Svar
  Rose
  den

  Go

 • Svar
  Laura
  den

  Go❤️❤️ Elsker dig så håber jeg på tak vinde i næste giveaway❤️❤️??

  • Svar
   Laura
   den

   Mente håber at jeg vinder næste gang????????❤️❤️?

 • Svar
  ingrid
  den

  hej
  jeg kan godt forstå dig, jeg syndes helt klart at du skal lave flere giveaway,
  selvom at jeg ikke har vundet så har det været mega sjovt at være med,
  elsker din inster og din yputube kanal, knus og kram fra ingrid kehlet,

 • Svar
  Sabrina klos
  den

  Go??

 • Svar
  ingrid
  den

  hej
  jeg kan godt forstå at de må være svært at vælge hvem der skal vinde,
  men selvom at jeg ikke har vundet har det stadig været mega sjovt at være med, du skal helt klart lave flere, det var
  så sjovt og du er bare så sej og god til at lægge de perfekte inster billeder op og din youtube kanal er bare lige som alle ville have den,
  håber du har det godt.
  kh ingrid kehlet

 • Svar
  Juliane
  den

  Go!

 • Svar
  Filippa Kirkegaard
  den

  Go ❤️?

 • Svar
  Brintha
  den

  Go

 • Svar
  Lærke
  den

  Go

 • Svar
  Sophia
  den

  Go

 • Svar
  Vita
  den

  Go!!!!!❤️

 • Svar
  Tessa
  den

  GO

 • Svar
  Marylou
  den

  Go❤️

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.