LÆKKER FROKOST ( UPDATE )

Hej bloggen!

Har i det godt derude?? Hm… jeg er ved at blive rask igen! Skal i skole nu her… Og vi skal ned på bibliotek og finde en bog til mig! Shit man, det godt nok længe siden at jeg bare gik ned for at låne bøger på biblioteket?! Anaywas.. Jeg sidder lige og nyder mit frokost lige nu som består af: Müsli ( sund udgave ) Man kan få dem i Rema, Fakta osv.. Dem med dadler, rosiner og masser af fiber i! You know.. Mh, også med skyr ( blåbær ) Jeg elsker skyr!! Og jeg bliver nok aldrig træt af det! Hvad får i til frokost?

foto 2 (1)

foto 3 (1)

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Lækkert<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja tak <3

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Lækkert<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Ja tak <3

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.