LASKEROULADE / OPSKRIFT

Hej bloggen ♥

Lakseroulade/ opskrift: Wuhu, den står på lakseroulade herhjemme idag! Med lækker salat og ovenbagte laks – jeg elsker fisk, og jeg kan bare ikke få nok af det! Jeg vil lige dele opskriften med jer, så i også måske kunne prøve jer frem derhjemme. Det faktisk ikke så svært! Det troede jeg faktisk selv.. Hihi! Det smager fantastisk og hvis man er til fisk – så er det must herfra! – Jeg fandt opskriften hos ( Alletiders Kogebog) Super lækkert sted og nemt at finde opskrifter..

Ingredienser:

3 Æg.

0,5 tsk. (Groft salat)

0, 5 tsk. Peber.

400 gram madlavnings-fløde ( 7 %)

200 gram – flødeost ( light)

1 Tsk. Grov salat.

 0, 5 tsk. Peber.

2. spsk. Citronsaft ( presset)

4. spsk Basilikum, frisk*

300 g. Laks ( Koldrøget)

 foto 2 (3)

Forklaring:

Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakket spinat og fløde. Æggehviderne piskes stive og tilsættes til massen.

Massen hældes ud på bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge i ca. ½-1 cm. tykkelse. Bages ved 200 grader C alm. ovn i 20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.

Bland flødeost med salt og peber, citronsaft og hakket frisk basilikum. Smør blandingen på rouladen, når den er afkølet. Til sidst lægges røget laks i skiver hen over og rouladen rulles forsigtigt sammen (også varmrøget laks plukket i små skiver kan bruges) .

Rouladen skal stå i køleskabet min. en 1 time før servering.

Tips:

Kan serveres med flutes, dressing, tomatbåde og æg med kaviar.

    Skriv svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.