LIFE IS GOOD AND I HAPPY ♥ (update)

Hello my blog 

Hurtigt indlæg fra dagen idag! Udover at det bare har regnet og regnet idag har dagen faktisk været helt igennem fantastisk. I’m so tired! Jeg mødtes med en god veninde Frederikke som havde 3 venner med. Vi var en tur nede i byen og jeg skulle lige ind til Frisøen morgenhår som næsten lige er kommet til Holstebro. Jeg fik ordnet mine øjenbryn og jeg er så tilfreds! Jeg kom hjem og tændt for min computer og smuttet ind på Viaplay og vupti dukket jeg sgu op med Gustav i for lækker til København ( afsnit 11) kommer på tv d. 14 november kl. 20:00 på tv3 og jeg skal nok skrive om det til den tid. Jeg vil hoppe i bad og hygge mig lidt.. Imorgen skal jeg forkæles hos  Skønhed- og Wellness Klinikken og det glæder jeg mig til. Husk at jeg laver et indlæg om det.. Ciao and love.

 

 • Svar
  Frederikke ❤️
  den

  Det var så hyggeligt min skat! Selvom vejret var forfærdeligt, var det en fantastisk hyggelig dag! Det må vi snart gøre igen! Håber du får en lækker dag i wellness! Skulle hilse fra pigerne ❤️
  – Kys

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   selv tak skat! Ja, det må vi! Du er så skøn <3

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    tak min søde <3 🙂

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIFE IS GOOD AND I HAPPY ♥ (update)

Hello my blog 

Hurtigt indlæg fra dagen idag! Udover at det bare har regnet og regnet idag har dagen faktisk været helt igennem fantastisk. I’m so tired! Jeg mødtes med en god veninde Frederikke som havde 3 venner med. Vi var en tur nede i byen og jeg skulle lige ind til Frisøen morgenhår som næsten lige er kommet til Holstebro. Jeg fik ordnet mine øjenbryn og jeg er så tilfreds! Jeg kom hjem og tændt for min computer og smuttet ind på Viaplay og vupti dukket jeg sgu op med Gustav i for lækker til København ( afsnit 11) kommer på tv d. 14 november kl. 20:00 på tv3 og jeg skal nok skrive om det til den tid. Jeg vil hoppe i bad og hygge mig lidt.. Imorgen skal jeg forkæles hos  Skønhed- og Wellness Klinikken og det glæder jeg mig til. Husk at jeg laver et indlæg om det.. Ciao and love.

 

 • Svar
  Frederikke ❤️
  den

  Det var så hyggeligt min skat! Selvom vejret var forfærdeligt, var det en fantastisk hyggelig dag! Det må vi snart gøre igen! Håber du får en lækker dag i wellness! Skulle hilse fra pigerne ❤️
  – Kys

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   selv tak skat! Ja, det må vi! Du er så skøn <3

   • Hamsa Yassin
    Svar
    Hamsa Yassin
    den

    tak min søde <3 🙂

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.