BLANDET MANDAG.

Hej bloggen! Så blev det mandag igen, og denne gang har de fleste, af os påskeferie! Wuhu.. Jeg havde en aftale med journalisten Frederik, som arbejder hos #aftenshowet, og sidst jeg havde besøg af fotografen Charlotte i torsdags, så skulle vi idag interview mig + optage lidt optagelser. Det var super hyggeligt, og ret personligt for mig! Jeg skal nok sige til når det er ude.. Ellers har dagen været lidt… ja, og har faktisk ikke lyst til, at blogge om det lige nu.. Kender i det..? Når man bare ikke har regnet med noget, og alligevel bliver man bare ked af det over det! Jeg er okay, og ser #ZuluAwards lige nu, og spiser jordbær.. Hende der MØ er ret slem!! heh..

(Frederik, som lige skulle lege model.. haha! Super sød fyr, og han var bestemt overrasket over holstebro – dér han er fra Kbh! )

IMG_1288fff

IMG_1305s

 • Svar
  Naja Axholm
  den

  ser hygz ud <3 jeg elsker jordbær <3

 • Svar
  Naja Axholm
  den

  ser hygz ud <3 jeg elsker jordbær <3

 • Svar
  Naja axholm
  den

  ja også mig mega meget! kan ikke vente <3 må jeg tage nogle spørgsmå med? <3

 • Svar
  Naja axholm
  den

  ja også mig mega meget! kan ikke vente <3 må jeg tage nogle spørgsmå med? <3

 • Svar
  Naja axholm
  den

  super <3 håber de spørgsmål fra sidst stadig er på min iphone, da jeg har tabt den i vand ;-(

 • Svar
  Naja axholm
  den

  super <3 håber de spørgsmål fra sidst stadig er på min iphone, da jeg har tabt den i vand ;-(

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.