LORTE ONSDAG..! (BAD DAY)

 

Hej bloggen.

Øv altså.. Jeg, har bare haft en træls dag! Eller.. Dagen startet faktisk fint, indtil at jeg fik en dårlig nyhed kastet lige  i hovedet! Det er omkring, mine diagnoser – dér jeg faktisk ikke kendte til to af dem.. Og, ja det sgu alt for personligt – Men, det mit liv og jeg er bestemt ikke flov over det.. Men nogle, gange skal man også lige sluge den og sige at det, er sådan som det nu er.. Det var  super, hårdt for mig at bare og acceptere at jeg havde ADHD førhen.. Jeg, vil gerne fortælle jer senere hen’ hvad det er, men lige nu skal jeg, bare lufte tanken og kom op på hesten igen! ØV! Jeg skal også bare igang, med at træne igen fra imorgen!!! Jeg har ikke haft, trænet hele denne, uge! ARGH… Det så svært, for mig at træne når det er så varmt. Men, imorgen skal jeg bare igang igen! Jeg har gået lange -ture, disse sidste par’ dage og det tæller da  vel lidt…? haha! Hopper i bad, også skal jeg bare være mig selv.

ØNSKER JER EN DEJLIG AFTEN! TAK FOR JERES SKØNNE BESKEDER.. xo

 • Svar
  Lucia
  den

  Åårh skat er så ked af at høre det! Håber du er oksy, du ved jeg er her for dig <3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   I know min skat! Savner dig <3

   • Svar
    Lucia
    den

    Savner også dig skat!! Og håber du får lejlighed i kbh som du så meget elsker <3

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     Der går noget tid endnu skat! Kommer du og besøger mig snart? <3

     • Lucia
      den

      Hvis jeg kan så ved du jeg gør <33

    • Hamsa Yassin
     Svar
     Hamsa Yassin
     den

     I know min skat! 🙂

 • Svar
  Tina Jensen
  den

  Skaaat er jeg ked af at høre, men du er en fighter<3

  • Hamsa Yassin
   Svar
   Hamsa Yassin
   den

   Yes i’m 😉 <3 Tak min skønne. Husk, at du er dejlig!

 • Svar
  Jeanne
  den

  Mange kys og kram. Husk alting går altid! Vi har alle noget at slås med. Kærlighed til dig søde

Skriv svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.